צדפות א לה פרובנס
צדפות à La Provençal דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 155 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו שילוב, פלפל, חומץ בלסמי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו צדפות פרובנס, הצדפות של Ina Provencal, ו Scallops à La Provençal (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 191°. בקערה, לשלב עגבניות עם 2 כפות שום, 3 כפיות טימין, 3 כפיות שמן, 1/4 כפיות מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור. מעיל מחבת גיליון rimmed עם ספריי בישול; להפיץ תערובת עגבניות על מחבת בשכבה אחת.
אופים, ערבוב פעם או פעמיים, עד עגבניות רכות מעט חרוך, 20 עד 25 דקות. מערבבים תירס לתוך תערובת עגבניות. באותה קערה, לזרוק צדפות עם הנותרים 2 כפיות טימין, 2 כפיות שמן, 1/2 כף שום, 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור.
מניחים צדפות על גבי תערובת עגבניות; אופים עד שצדפות מבושלות רק דרך, 12 עד 15 דקות.
להעביר צדפות לצלחת; חצי cutin. מערבבים חומץ 2 כפות עשבי תיבול לתערובת עגבניות. מחלקים ארוגולה, תערובת עגבניות וצדפות בין 4 קערות; מפזרים הנותרים 1 כף עשבי תיבול.