קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

צדפות א לה פרובנס

צדפות א לה פרובנס
צדפות à La Provençal דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 155 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו שילוב, פלפל, חומץ בלסמי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו צדפות פרובנס, הצדפות של Ina Provencal, ו Scallops à La Provençal (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום עד 191°. בקערה, לשלב עגבניות עם 2 כפות שום, 3 כפיות טימין, 3 כפיות שמן, 1/4 כפיות מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור. מעיל מחבת גיליון rimmed עם ספריי בישול; להפיץ תערובת עגבניות על מחבת בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®שום גויה®
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
אופים, ערבוב פעם או פעמיים, עד עגבניות רכות מעט חרוך, 20 עד 25 דקות. מערבבים תירס לתוך תערובת עגבניות. באותה קערה, לזרוק צדפות עם הנותרים 2 כפיות טימין, 2 כפיות שמן, 1/2 כף שום, 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מניחים צדפות על גבי תערובת עגבניות; אופים עד שצדפות מבושלות רק דרך, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
להעביר צדפות לצלחת; חצי cutin. מערבבים חומץ 2 כפות עשבי תיבול לתערובת עגבניות. מחלקים ארוגולה, תערובת עגבניות וצדפות בין 4 קערות; מפזרים הנותרים 1 כף עשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון