קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

צדפות איטלקיות אפויות

צדפות איטלקיות אפויות
המתכון צדפות איטלקיות אפויות יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מנה אחת מכילה 75 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. מתאים ל-8 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לך פלפל טחון, טריזי לימון, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: צדפות אפויות, צדפות אפויות, ו צדפות פלורנטין אפויות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים לחם במעבד מזון, ואת הדופק 10 פעמים או עד פירורים גס טופס למדוד 3/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
מחממים מחבת nonstick בינונית מצופה ספריי בישול על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים בצל, פטרוזיליה ושום; מבשלים 5 דקות, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
שוםשום
בצלבצל
5
הסר מהחום; מערבבים פירורי לחם טריים, פירורי לחם איטלקיים, ואת 4 המרכיבים הבאים (פירורי לחם איטלקיים באמצעות פלפל שחור).
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
פלפל שחורפלפל שחור
6
מניחים צדפות על מחבת רול ג ' לי.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
ג ' ליג ' לי
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מפזרים תערובת פירורי לחם באופן שווה על צדפות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
צדפותצדפות
8
אופים את הצדפות ב 450 במשך 7 דקות או עד הקצוות של צדפות להתכרבל.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מגישים עם טריזי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון