צדפות בגריל
המתכון צדפות בגריל ניתן להכין בערך בעוד 45 דקות.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 44 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. אתה מקבל מתאבן שמגיש 16. 542 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לך פלפל סדוק, מיץ לימון, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : צדפות בגריל, צדפות בגריל, ו צדפות בגריל רוקפלר.
הוראות
מחממים מחבת רוטב קטנה על אש בינונית-נמוכה. כאשר חם, מוסיפים את שמן הזית ואת החמאה.
מוסיפים את השום ואת הטחון עד ריחני, על 30 שניות.
מוסיפים את מיץ הלימון, פתיתי פלפל צ ' ילי, מלח, פלפל ופטרוזיליה. כבה את החימום.
אם אתה יכול למצוא צדפות גדולות ושמנות, אתה יכול למקם את הצדפות ישירות על סורגי הגריל. עדיף ללבוש כפפות מנגל ארוכות, חסון, כך שאתה יכול להתמודד עם הצדפות ביד במקום להשתמש מלקחיים, כפות או מרית.
עם זאת, אם הצדפות קטנות ושטוחות, אתה תסתכן לשפוך את המיצים היקרים והטעימים שלה, כמו גם את רוטב חמאת השום.
אתם יכולים לעשות את מה שעשיתי, שזה להניח את הצדפות על מצע של מלח סלעים או אורז במחבת קטנה -- ואז לשים את כל המחבת בתוך הגריל או מתחת לגריל. זה מייצב את הצדפות ומונע מהם להתנדנד.
לקלף את הצדפות, כפית קצת רוטב בכל צדפה.
מניחים צדפות על גריל חם מאוד, שחומם מראש, מכסים ומבשלים 5-6 דקות או עד הקצוות של צדפות להתכרבל מעט.
מניחים את הצדפות, כוס בצד על גריל חם מאוד, שחומם מראש, לכסות ולבשל במשך 1 דקה. הצדפות צריכות להיות מעט פתוחות. הסר במהירות את הצדפות.
להחזיק צדפה עם כפפת תנור ולהשתמש סכין מקלף (או מברג נקי אם אין לך אחד) לחטט לפתוח את הצדפה. זה אמור להיפתח בקלות.
רוטב כפית לתוך כל צדפה ולהחזיר צדפות לגריל. כיסוי וגריל 4-5 דקות.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה a עד Z. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.