קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

צדפות בטן מטוגנות כל Ipswich עם רוטב טרטר

צדפות בטן מטוגנות כל Ipswich עם רוטב טרטר
צדפות בטן מטוגנות כל Ipswich עם רוטב טרטר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 1201 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 51 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן canolan, ביצים, קרקר ארוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קמח התירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קמח תירס כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: צדפות בטן מטוגנות כל Ipswich עם רוטב טרטר, רציני אוכל צדפות מטוגנות עם רוטב טרטר, ו שפמנונים מטוגנים ברוטב טרטר Cajun.

הוראות

1
לשים את הקמח בקערה רדודה; לשים את הביצים בקערה רדודה שנייה ולהכות אותם עם מזלג; לשים את ארוחת קרקר, פירורי לחם, קמח תירס, ואת המפרץ הישן בקערה רדודה שלישית להקציף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
לחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלותלחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלות
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מורחים את הצדפות על כמה שכבות של מגבות נייר ומכתימים אותם יבשים ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
3
חום על 3 אינץ ' של שמן קנולה בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה ל 182°.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
לזרוק את הצדפות בקמח ולנער את כל עודף. לטבול את הצדפות לתוך הביצה, ציפוי אותם לחלוטין. הרם אותם על ידי קומץ ולתת כל ביצה עודפת לטפטף, ואז לשים את הצדפות לתערובת הלחם ולזרוק למעייל אותם לחלוטין. שמור על יד אחת יבשה והשתמש ביד השנייה כרטובה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5
מעבירים לתבנית האפייה. אם הלחם מתחיל להצטמצם, לשים אותו דרך מסננת גסה.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
מטגנים את הצדפות בקבוצות קטנות-צפיפות המחבת תפחית את הטמפרטורה של השמן והצדפות יצאו שמנוניות-עד חום זהוב פריך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
8
לערום את הצדפות על 4 צלחות ארוחת ערב ומגישים עם קערות בודדות של רוטב טרטר - וכמה צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טרטררוטב טרטר
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
אם אתה לא יכול למצוא קרקר ארוחה, אתה יכול לעשות משלך. קרקרים מלוחים דופק במעבד מזון לפירורים עדינים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מלוחיםקרקרים מלוחים
לחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלותלחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
שים את הפירורים דרך מסננת גסה כדי להסיר כל חתיכות גדולות. קופסה של 8 אונקיות של קרקרים תעשה על 2 1/4 כוסות של ארוחת קרקר.אולי תוכל להזמין צדפות מיוחדות דרך מוכר הדגים שלך. אם לא, ישנם מספר מקורות מקוונים.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
Reprinted with permission from The Grand Central Oyster Bar and Restaurant Cookbook: Recipes & Tales From A Classic American Restaurant by Sandy Ingber with Roy Finamore. זכויות יוצרים טקסט © 2013 Grand Central Oyster Bar & Restaurant Franchising Co. בע " מ.* photographs copyright © 2012 by Iain Bagwell. פורסם ב 2013 על ידי Stewart, Tabori & Chang.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, מוסקאדה וריזלינג הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.