צדפות בטן מטוגנות כל Ipswich עם רוטב טרטר
צדפות בטן מטוגנות כל Ipswich עם רוטב טרטר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 1201 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 51 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן canolan, ביצים, קרקר ארוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קמח התירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קמח תירס כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: צדפות בטן מטוגנות כל Ipswich עם רוטב טרטר, רציני אוכל צדפות מטוגנות עם רוטב טרטר, ו שפמנונים מטוגנים ברוטב טרטר Cajun.
הוראות
לשים את הקמח בקערה רדודה; לשים את הביצים בקערה רדודה שנייה ולהכות אותם עם מזלג; לשים את ארוחת קרקר, פירורי לחם, קמח תירס, ואת המפרץ הישן בקערה רדודה שלישית להקציף לשלב.
מורחים את הצדפות על כמה שכבות של מגבות נייר ומכתימים אותם יבשים ככל האפשר.
חום על 3 אינץ ' של שמן קנולה בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה ל 182°.
לזרוק את הצדפות בקמח ולנער את כל עודף. לטבול את הצדפות לתוך הביצה, ציפוי אותם לחלוטין. הרם אותם על ידי קומץ ולתת כל ביצה עודפת לטפטף, ואז לשים את הצדפות לתערובת הלחם ולזרוק למעייל אותם לחלוטין. שמור על יד אחת יבשה והשתמש ביד השנייה כרטובה.
מעבירים לתבנית האפייה. אם הלחם מתחיל להצטמצם, לשים אותו דרך מסננת גסה.
מטגנים את הצדפות בקבוצות קטנות-צפיפות המחבת תפחית את הטמפרטורה של השמן והצדפות יצאו שמנוניות-עד חום זהוב פריך, על 1 דקה.
לערום את הצדפות על 4 צלחות ארוחת ערב ומגישים עם קערות בודדות של רוטב טרטר - וכמה צ ' יפס.
אם אתה לא יכול למצוא קרקר ארוחה, אתה יכול לעשות משלך. קרקרים מלוחים דופק במעבד מזון לפירורים עדינים מאוד.
שים את הפירורים דרך מסננת גסה כדי להסיר כל חתיכות גדולות. קופסה של 8 אונקיות של קרקרים תעשה על 2 1/4 כוסות של ארוחת קרקר.אולי תוכל להזמין צדפות מיוחדות דרך מוכר הדגים שלך. אם לא, ישנם מספר מקורות מקוונים.
Reprinted with permission from The Grand Central Oyster Bar and Restaurant Cookbook: Recipes & Tales From A Classic American Restaurant by Sandy Ingber with Roy Finamore. זכויות יוצרים טקסט © 2013 Grand Central Oyster Bar & Restaurant Franchising Co. בע " מ.* photographs copyright © 2012 by Iain Bagwell. פורסם ב 2013 על ידי Stewart, Tabori & Chang.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, מוסקאדה וריזלינג הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.