צדפות בקארי עם עגבניות
מתכון זה מספק 4 מנות. עם 78 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. אם $1.5 למנה נופל בתקציב שלך, צדפות בקארי עם עגבניות יכול להיות יוצא מן הכלל ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. אם יש לכם שמן צמחי, צדפות ים, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו צדפות בקארי עם עגבניות, צדפות ים בקארי, ו חזיז מצדפות מטוגנות עם לינגוויני (מתכונים דומים).
הוראות
הליבה העגבניות (לחתוך טריז בצורת קונוס מתוך קצה הגזע), ולאחר מכן לחתוך אותם לחצי אופקית. בעדינות לסחוט את הנוזל ולנער את רוב הזרעים שלהם. קוצצים את בשרם לחתיכות 1/2 אינץ ' ולהניח בצד.
מחממים מחבת nonstick 12 אינץ ' מעל חום בינוני במשך כ 3 דקות. בעוד הוא מתחמם, מפזרים את הצדפות עם מלח ופלפל ולהפיץ את אבקת קארי על צלחת.
מוסיפים את השמן, ואז במהירות לדלות את הצדפות קלות באבקת קארי ולהוסיף אותם למחבת. בערך 2 דקות לאחר שהוספת את הצדפה הראשונה, להפוך אותו -; זה צריך להיות משחי יפה (אם זה לא, להעלות את החום קצת). כאשר הצדפות כל השחמה והפוך, לבשל עוד דקה, ולאחר מכן להוסיף את העגבניות ואת השמנת אם אתה משתמש בו (אם אתה משתמש יוגורט, להנמיך את החום מיד; זה לא חייב לרתוח).
מחממים את העגבניות, ואז לטעום ולהוסיף יותר מלח ופלפל במידת הצורך.
מפזרים את מיץ הלימון, מערבבים בכוסברה ומגישים.
מאז אתה משתמש כמות גדולה של אבקת קארי כאן, זה לא צריך להיות סופר חם. (זה כמובן עניין של טעם, אבל אני מעדיף קארי קל, מתוק.) האבקה עצמה חייבת להיות בסדר למדי; אם היא גסה מדי, הקרום שנוצר יהיה מחוספס ולא פריך.
לדלות את הצדפות קלות בקארי, לא בכבדות כמו שהיית בקמח.
שמור על הצדפות נדירות; הם במיטבם בדרך זו, ובטוח לחלוטין, כל עוד הם טריים.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
והרב מכר הקלאסי איך לבשל הכל, שמכר יותר ממיליון עותקים. הוא גם המחבר, עם ז 'אן ז' ורז 'וונגריכטן, פשוט עד מרהיב וז' אן ז 'ורז': בישול בבית עם שף ארבעה כוכבים. מר ביטמן הוא סופר פורה, מופיע לעתים קרובות ברדיו ובטלוויזיה, והוא המארח של המתכונים הטובים ביותר בעולם, סדרה בת 13 חלקים בטלוויזיה ציבורית. הוא גר בניו יורק ובקונטיקט.