קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

צדפות בקארי עם עגבניות

צדפות בקארי עם עגבניות
מתכון זה מספק 4 מנות. עם 78 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. אם $1.5 למנה נופל בתקציב שלך, צדפות בקארי עם עגבניות יכול להיות יוצא מן הכלל ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. אם יש לכם שמן צמחי, צדפות ים, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו צדפות בקארי עם עגבניות, צדפות ים בקארי, ו חזיז מצדפות מטוגנות עם לינגוויני (מתכונים דומים).

הוראות

1
הליבה העגבניות (לחתוך טריז בצורת קונוס מתוך קצה הגזע), ולאחר מכן לחתוך אותם לחצי אופקית. בעדינות לסחוט את הנוזל ולנער את רוב הזרעים שלהם. קוצצים את בשרם לחתיכות 1/2 אינץ ' ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
סוכר אדום גססוכר אדום גס
2
מחממים מחבת nonstick 12 אינץ ' מעל חום בינוני במשך כ 3 דקות. בעוד הוא מתחמם, מפזרים את הצדפות עם מלח ופלפל ולהפיץ את אבקת קארי על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את השמן, ואז במהירות לדלות את הצדפות קלות באבקת קארי ולהוסיף אותם למחבת. בערך 2 דקות לאחר שהוספת את הצדפה הראשונה, להפוך אותו -; זה צריך להיות משחי יפה (אם זה לא, להעלות את החום קצת). כאשר הצדפות כל השחמה והפוך, לבשל עוד דקה, ולאחר מכן להוסיף את העגבניות ואת השמנת אם אתה משתמש בו (אם אתה משתמש יוגורט, להנמיך את החום מיד; זה לא חייב לרתוח).
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מחממים את העגבניות, ואז לטעום ולהוסיף יותר מלח ופלפל במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
5
מפזרים את מיץ הלימון, מערבבים בכוסברה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
6
מפתחות להצלחה
7
מאז אתה משתמש כמות גדולה של אבקת קארי כאן, זה לא צריך להיות סופר חם. (זה כמובן עניין של טעם, אבל אני מעדיף קארי קל, מתוק.) האבקה עצמה חייבת להיות בסדר למדי; אם היא גסה מדי, הקרום שנוצר יהיה מחוספס ולא פריך.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
8
לדלות את הצדפות קלות בקארי, לא בכבדות כמו שהיית בקמח.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
9
שמור על הצדפות נדירות; הם במיטבם בדרך זו, ובטוח לחלוטין, כל עוד הם טריים.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
10
טעם
11
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
12
והרב מכר הקלאסי איך לבשל הכל, שמכר יותר ממיליון עותקים. הוא גם המחבר, עם ז 'אן ז' ורז 'וונגריכטן, פשוט עד מרהיב וז' אן ז 'ורז': בישול בבית עם שף ארבעה כוכבים. מר ביטמן הוא סופר פורה, מופיע לעתים קרובות ברדיו ובטלוויזיה, והוא המארח של המתכונים הטובים ביותר בעולם, סדרה בת 13 חלקים בטלוויזיה ציבורית. הוא גר בניו יורק ובקונטיקט.

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.