אם $1.68 למנה נופל בתקציב שלך, צדפות ברוטב סויה פרי הדר יכול להיות מדהים ללא גלוטן, וטבעוני מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 77 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. אם יש לך רוטב סויה, מיץ ליים, מקשטים: זרעי שומשום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. מתכונים דומים: צדפות ברוטב פרי הדר ופלפל אדום קלוי, צדפות הדר, ו צדפות עם זיגוג הדר.
מוסיפים צדפות ומרינדה, מכוסים, בטמפרטורת החדר, 5 דקות בכל צד (לא להשרות עוד, או צדפות יהפכו רגשני פעם מבושל).
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
3
להעביר צדפות לצלחת ומרינדה מילואים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
4
חום 1/2 כפית שמן צמחי במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז צדפות sauté, 6 עד 8 בכל פעם, עד חום זהוב ופשוט מבושל דרך, 2 עד 3 דקות על כל אחד 2 הצדדים השטוחים, העברה לצלחת כמו מבושל. למחוק מחבת ולהוסיף 1/2 כפית שמן בין קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
למחוק מחבת שוב, ולאחר מכן להוסיף מרינדה ומרתיחים עד מופחת כ 1/3 כוס, כ 2 דקות.
צדפות ניתן לזווג עם שרדונה, Chenin Blanc, ו פינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. אתה יכול לנסות שרדונה שמורת Ema סנטאן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.