קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות3
ציון בריאות8
מגזין

צדפות גילוח מטוגנות בפנקו

צדפות גילוח מטוגנות בפנקו
צדפות גילוח מטוגנות עם לחם פנקו היא מנה עיקרית שמגישה 3. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? למתכון הפסקטרי הזה יש 362 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-22 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם שמן צמחי, אבקת שום, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 76%. ציון זה מוצק. נסו צדפות גילוח מוכות בירה, צדפות גילוח מדרס בגריל עם מנגולד קשת מוקפץ וקורני, ו פאנקו-מקלות דגים לחמים עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
הניחו דף נייר שעווה על תבנית אפייה שטוחה בגודל שיתאים למקפיא שלכם; מניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2
מקציפים ביצים יחד בקערה. מערבבים יחד את הארבעה, המלח, הפלפל ואבקת השום בקערה שנייה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מערבבים יחד את גבינת הפנקו והפרמזן בקערה שלישית. מקמחים היטב את הצדפות ומנערים כל עודף. טובלים צדפות בביצים, ואז בתערובת הפנקו, לוחצים אותה באופן שווה על הצדפות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מניחים על תבנית אפייה מוכנה, מכסים בנייר שעווה; להקפיא עד יציב.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
5
מחממים שמן במחבת על אש בינונית-גבוהה. מטגנים צדפות עד להשחמה קלה, כ 1 דקה בכל צד. אל תבשלו יתר על המידה או שהם יהפכו לקשים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מניחים על מגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה

יין מומלץ: שרדונה, ריזלינג, Muscadet

ניתן לשלב צדפות עם שרדונה, ריזלינג ומוסקאדט. שרדונה חמאתי נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, בעוד שמוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. לבנים & מרגמה מנצ 'סטר רידג' כרם שרדונה עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
לבנים וטיח מנצ 'סטר רידג' כרם שרדונה
לבנים וטיח מנצ 'סטר רידג' כרם שרדונה