צדפות ואסאבי מוגשות
צדפות ואסאבי משובצות נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 823 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. אם יש לכם רוטב צ'ילה, יין שזיפים, שמן שומשום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלמון ווסאבי מצופה בפנקו ברוטב שמנת וסאבי כתום, צדפות צרובות עם Pancettan מעל אבוקדו ווסאבי, ו Sirloin מצופה נורי עם Shiitake וwasabi (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן קנולה מעל חום בינוני בסיר בינוני.
מוסיפים את שאלוט, זנגביל, שום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות עד שאלוט הם שקופים, על 5 דקות.
מוסיפים את שמן השומשום, יין שזיפים, מלאי לובסטר, חלב קוקוס, רוטב צ ' ילי מתוק ומבשלים עד שהטעמים מתערבבים והתערובת מצטמצמת ברבע, בערך 8 דקות.
מוסיפים את מחית המנגו ומתבלים במיץ לימון ומלח. מבשלים עוד 3 עד 5 דקות ואז להתאמץ ולהניח בצד במקום חם.
כדי להפוך את הקרום: במטחנת תבלינים או מרגמה, לטחון את החרדל וזרעי כוסברה עם גרגרי פלפל ואפונה ווסאבי. התאם את התיבול עם אבקת ווסאבי ומלח.
זמן קצר לפני ההגשה מגלגלים את הצדפות בקרום.
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הצדפות ומבשלים עד שהם מתחילים לפריך ואז להעיף. מבשלים את הצדפות עד שהם פריך מכל הצדדים. כפית את הצדפות על צלחות חמות. כפות כוסות מסביב לצדפות ומגישים.