צדפות ואפונת שלג מוקפצת
צדפות ואפונה שלג מוקפצת היא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 223 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוטב סויה, שום, מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: צדפות מתובלות ואפונת שלג מוקפצת, עגל מוקפץ עם אפונה שלג ויורה אפונה שלג, ו סטייק שומשום מערבבים ומטגנים.
הוראות
במחבת ווק גדולה או nonstick, שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שום וג ' ינג ' ר ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 30 שניות.
מוסיפים צדפות ומערבבים למעיל בתערובת שום, ואז מבשלים 1 דקה.
מערבבים באפונה שלג ומבשלים 1 דקה. מערבבים במרק ורוטב סויה ומבשלים רק עד רותח.
מפזרים בצל ירוק ומערבבים עם אטריות.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
שרדונה, שנין בלאן ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.