צדפות וברוקולי לינגוויני עם פסטו קרם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צדפות וברוקולי לינגוויני עם פסטו קרם. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 431 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו פטריות, לינגוויני, רכשו פסטו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו לינגוויני עם אגוז וברוקולי Rabe Pesto, לינגוויני עם ברוקולי Rabe - אגוז פסטו, ו לינגוויני ברוטב עגבניות פסטו קרם (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי או בסיר גדול, לבשל לינגוויני לפי הוראות החבילה, הוספת ברוקולי במהלך 3 עד 5 דקות האחרונות של זמן הבישול. מבשלים עד לינגוויני וברוקולי במכרז.
ניקוז; לחזור לתנור הולנדי. כיסוי כדי להתחמם.
בינתיים, במחבת גדולה, להמיס חמאה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים צדפות ופטריות; מבשלים 3 דקות.
בקערה קטנה, לשלב חצי וחצי וקמח; להתמזג היטב.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת צדפה; מבשלים ומערבבים על חום בינוני עד שהתערובת מבעבעת ומעובה וצדפות אטומות.
מוסיפים תערובת צדפות ופסטו ללינגוויני מבושל וברוקולי; זורקים בעדינות למעיל.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. אתה יכול לנסות שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.