קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

צדפות ומרק סובה

צדפות ומרק סובה
צדפות ומרק סובה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 313 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך צדפות ים, רוטב סויה, פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב רוטב סויה דל נתרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג זרעי צ'יה בטטה עם רוטב שוקולד כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק מהיר וקל {מרק מיסו עם אטריות סובה או שעועית מונג, מרק צדפות שמנת, ו אטריות סובה קר עם רוטב טבילה Tsuyu (zaru Soba) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את סובה או ספגטי על פי הוראות החבילה. בינתיים, לשטוף את הצדפות ולייבש טפיחה. בסיר, להביא את מרק בצל ירוק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הגזר ומבשלים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מוסיפים את הצדפות ומבשלים עד שהם באותו צבע לאורך, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
4
הסר מהחום ומערבבים ברוטב הסויה. מחלקים את סובה או ספגטי בין קערות בודדות. מצקת את המרק על האטריות.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מצקתמצקת
5
מגישים עם רוטב סויה נוסף בצד.טיפ: אתה יכול לשנות את הירקות על פי מצב הרוח שלך או את התוכן של הצנן שלך. שקול להשתמש שעועית ירוקה, אפונה שלג, edamame, בוק צ ' וי, או עלים ירוקים, כגון chard שוויצרי, בנוסף או במקום של הגזר.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
Chard שוויצריChard שוויצרי
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
טבעות פלפל אדום מתוקטבעות פלפל אדום מתוק
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
גב שומן חזירגב שומן חזיר
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

צדפות בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יקב טיילר סנטה ברברה שרדונה מחוז עם 4.1 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.