צדפות וסלט תפוחים עם רוטב אגוזי לוז הוא מנה עיקרית המגישה 2. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 74 גרם של שומן, וסך הכל 822 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם אגוזי לוז, שמן לפתית, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : צדפות וסלט תרד עם רוטב חם, סלט צדפות בקארי עם רוטב מנגו, ו סלט צדפות עם רוטב צ'ילי וניל מתוק.
הוראות
1
כדי להפוך את ההלבשה, להטות את אגוזי לוז לתוך מחבת, טוסט עד הזהב, ולאחר מכן להעביר את הקערה הקטנה של מעבד מזון. Whizz עבור 5-10 דקות עד שהם עושים משחה חלקה האגוזים יתחילו לשחרר חלק מהשמן שלהם ואת הדבק צריך להיראות כמו חמאת בוטנים חלקה.
כדי לשרת, כפית של רוטב אגוזי לוז במרכז כל צלחת; להשתמש בחלק האחורי של הכף כדי להפיץ את הרוטב מעט. לזרוק את גרגיר הנחלים במיץ לימון הנותרים ושמן, העונה ולמקם ערימה במרכז כל מנה ההלבשה. מסדרים את הצדפות סביב הנחלים ומניחים ערימות של תפוח בין כל צדפה.
שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן הם הבחירה העליונה שלי לסלט. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. אתה יכול לנסות שרדונה Trentadue La Storia. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.