צדפות ופסטה צ'וריסו
צדפות ופסטה צ'וריסו עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . מנה אחת מכילה 297 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. 10 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם פלפל, נקניק צ'וריסו, פסטה לינגווינית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין את זה. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו פסטה מתובלת עם צדפות, פסטה פסטו צדפות, ו סלט פסטה צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה, ומבשלים את הלינגוויני 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
מחממים 1 כפית שמן זית במחבת מעל חום גבוה, ומבשלים ומערבבים את נקניק צ ' וריסו 2-3 דקות, עד להשחמה שווה. תניח בצד את הנקניק, ותמחק את המחבת.
מחממים 1 כפית שמן זית, וזורקים בצדפות. מתבלים במלח, פלפל, קאיין, ומבשלים ומערבבים כ 3 דקות, עד אטום קל השחמה. תניח בצד. לנגב את המחבת, ולחמם עוד 1 כפית שמן זית על חום בינוני. מבשלים ומערבבים את הפלפל הירוק, פלפל אדום ופלפל צהוב עד למכרז.
מחממים את שמן הזית הנותר במחבת מעל חום בינוני גבוה, ומבשלים ומערבבים את השום עד למכרז.
יוצקים את היין, ומביאים לרתיחה. מבשלים עד שרוב היין כבר מופחת, לגרד את חתיכות השחמה מהחלק התחתון של המחבת.
מערבבים במיץ צדפות, מביאים לרתיחה, ומבשלים עד מופחת על ידי כ 1/
להחזיר את צ ' וריסו, צדפות, ופלפלים למחבת, ולזרוק עד מצופה.
מגישים מעל לינגוויני מבושל.