קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות19
מגזין

צדפות ופסטה צ'וריסו

צדפות ופסטה צ'וריסו
צדפות ופסטה צ'וריסו עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . מנה אחת מכילה 297 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. 10 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם פלפל, נקניק צ'וריסו, פסטה לינגווינית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין את זה. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו פסטה מתובלת עם צדפות, פסטה פסטו צדפות, ו סלט פסטה צדפות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה, ומבשלים את הלינגוויני 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
לינגווינילינגוויני
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מחממים 1 כפית שמן זית במחבת מעל חום גבוה, ומבשלים ומערבבים את נקניק צ ' וריסו 2-3 דקות, עד להשחמה שווה. תניח בצד את הנקניק, ותמחק את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות צ ' וריסונקניקיות צ ' וריסו
שמן זיתשמן זית
נקניקנקניק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מחממים 1 כפית שמן זית, וזורקים בצדפות. מתבלים במלח, פלפל, קאיין, ומבשלים ומערבבים כ 3 דקות, עד אטום קל השחמה. תניח בצד. לנגב את המחבת, ולחמם עוד 1 כפית שמן זית על חום בינוני. מבשלים ומערבבים את הפלפל הירוק, פלפל אדום ופלפל צהוב עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהובפלפל צהוב
פלפל ירוקפלפל ירוק
פלפל אדוםפלפל אדום
שמן זיתשמן זית
צדפותצדפות
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
הסר מהחום, ולהניח בצד.
5
מחממים את שמן הזית הנותר במחבת מעל חום בינוני גבוה, ומבשלים ומערבבים את השום עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
יוצקים את היין, ומביאים לרתיחה. מבשלים עד שרוב היין כבר מופחת, לגרד את חתיכות השחמה מהחלק התחתון של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מערבבים במיץ צדפות, מביאים לרתיחה, ומבשלים עד מופחת על ידי כ 1/
מרכיבים שתצטרך
מיץ צדפותמיץ צדפות
8
להחזיר את צ ' וריסו, צדפות, ופלפלים למחבת, ולזרוק עד מצופה.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
צ ' וריסוצ ' וריסו
פלפליםפלפלים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מגישים מעל לינגוויני מבושל.
מרכיבים שתצטרך
לינגוויני מבושללינגוויני מבושל

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.