קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

צדפות ים ג'מבו צרוב עם ארוגולה נבולה, תירס, סלט שיטאקי & ויניגרט ג' ינג'ר סויה

צדפות ים ג'מבו צרוב עם ארוגולה נבולה, תירס, סלט שיטאקי & ויניגרט ג' ינג'ר סויה
מנה אחת מכילה 195 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. אם $2.75 למנה נופל בתקציב שלך, צדפות ים ג'מבו צרוב עם ארוגולה נבולה, תירס, סלט שיטאקי & ויניגרט ג' ינג'ר סויה יכול להיות מדהים ללא גלוטן, ללא חלב וצמחוני מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 20 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פתיתי פלפל, מלח, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו צדפות צרובות ועוגות תירס עם ויניגרט בייקון, צדפות ג'מבו צרוב, ו סלט ארוגולה הדרים עם צדפות צרובות (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את ויניגרט: למזג את המרכיבים הראשונים 7 יחד במעבד מזון. עם ריצת מכונה, מוסיפים בהדרגה ¼ כוס שמן צמחי ותהליך עד היטב emulsified. לכסות ולתת לשבת 30 דקות עבור הטעמים לבוא יחד. עשוי להיות מוכן 1 יום קדימה שמר בקירור.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
1
מחממים שמן זית במחבת סאוט בינונית על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
2
מוסיפים פטריות, בצלצלים ושום טחון ערבוב לעתים קרובות עד הפטריות לשחרר את הנוזל שלהם. המשך בישול ערבוב לעתים קרובות עד המחבת הופך יבש כמעט שוב ואת הפטריות להתחיל חום, כ 6 דקות יותר. Deglaze המחבת עם ורמוט.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
ורמוטורמוט
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
3
מוסיפים קמצוץ מלח, פתיתי פלפל וארוגולה. מערבבים מעט לנבול.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(או או רגיל)(או או רגיל)
4
הסר מהחום. מערבבים גרעינים תירס גלם. להניח בצד במקום חם.לצרוב את הצדפות: העונה הצדפות בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
גרעינים תירסגרעינים תירס
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
5
מניחים מקל לא או מחבת ברזל יצוק מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
6
הוסף 1 כף שמן צמחי. ברגע שהשמן מתחיל להבהב להוסיף את הצדפות ולצרוב במשך 2 ½ דקות, מבלי להזיז אותם מסביב. כאשר החלק התחתון של הצדפות נראה השחמה יפה והם משחררים את עצמם מן המחבת להפוך אותם ולצרוב את הצד השני במשך 1 עד 1 ½ דקות. באמצעות מלקחיים, בזהירות להעביר את הצדפות מגש מרופד מגבות נייר כדי למחוק חלק מן oil.To מגישים: לזרוק את הסלט עם קצת ויניגרט.
מרכיבים שתצטרך
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
7
מניחים כמה על כל אחד 4 צלחות הגשה. למעלה עם צדפה.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
8
מקשטים עם שומשום קלוי.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ

מרכיבים

2בצל צהוב בינוני, קצוץארוגולה ארוזה רופפת שטופה ויבשהארוגולה ארוזה רופפת שטופה ויבשה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'ורמוט יבשורמוט יבש12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשום קלוף & טחוןשום קלוף & טחון12 כפיות אבקת שוםקלופים & קצוצים ג'ינג'רקלופים & קצוצים ג'ינג'ר12 כפיות אבקת שום1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים12 כפיות אבקת שום3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)1אוראו ממולאים כפוליםפלפל שחור סדוק טריפלפל שחור סדוק טרי0חתיכות טופי הית' ברפתיתי פלפל אדום כתושפתיתי פלפל אדום כתוש23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1צביטהמלח ועוד לתיבול לפי הצורךמלח ועוד לתיבול לפי הצורך23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן12 כפיות אבקת שוםזרעי שומשום קלוייםזרעי שומשום קלויים1קטןשאלות טחוןשאלות טחון283דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות שיטאקה פרוסותפטריות שיטאקה פרוסות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן צמחי מחולקשמן צמחי מחולק6largesיבש יבש " צדפות ים