צדפות ים ג'מבו צרוב עם ארוגולה נבולה, תירס, סלט שיטאקי & ויניגרט ג' ינג'ר סויה
מנה אחת מכילה 195 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. אם $2.75 למנה נופל בתקציב שלך, צדפות ים ג'מבו צרוב עם ארוגולה נבולה, תירס, סלט שיטאקי & ויניגרט ג' ינג'ר סויה יכול להיות מדהים ללא גלוטן, ללא חלב וצמחוני מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 20 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פתיתי פלפל, מלח, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו צדפות צרובות ועוגות תירס עם ויניגרט בייקון, צדפות ג'מבו צרוב, ו סלט ארוגולה הדרים עם צדפות צרובות (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את ויניגרט: למזג את המרכיבים הראשונים 7 יחד במעבד מזון. עם ריצת מכונה, מוסיפים בהדרגה ¼ כוס שמן צמחי ותהליך עד היטב emulsified. לכסות ולתת לשבת 30 דקות עבור הטעמים לבוא יחד. עשוי להיות מוכן 1 יום קדימה שמר בקירור.
מחממים שמן זית במחבת סאוט בינונית על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים פטריות, בצלצלים ושום טחון ערבוב לעתים קרובות עד הפטריות לשחרר את הנוזל שלהם. המשך בישול ערבוב לעתים קרובות עד המחבת הופך יבש כמעט שוב ואת הפטריות להתחיל חום, כ 6 דקות יותר. Deglaze המחבת עם ורמוט.
מוסיפים קמצוץ מלח, פתיתי פלפל וארוגולה. מערבבים מעט לנבול.
הסר מהחום. מערבבים גרעינים תירס גלם. להניח בצד במקום חם.לצרוב את הצדפות: העונה הצדפות בנדיבות עם מלח ופלפל.
מניחים מקל לא או מחבת ברזל יצוק מעל חום בינוני גבוה.
הוסף 1 כף שמן צמחי. ברגע שהשמן מתחיל להבהב להוסיף את הצדפות ולצרוב במשך 2 ½ דקות, מבלי להזיז אותם מסביב. כאשר החלק התחתון של הצדפות נראה השחמה יפה והם משחררים את עצמם מן המחבת להפוך אותם ולצרוב את הצד השני במשך 1 עד 1 ½ דקות. באמצעות מלקחיים, בזהירות להעביר את הצדפות מגש מרופד מגבות נייר כדי למחוק חלק מן oil.To מגישים: לזרוק את הסלט עם קצת ויניגרט.
מניחים כמה על כל אחד 4 צלחות הגשה. למעלה עם צדפה.