קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

צדפות ים ג'מבו צרוב עם ארוגולה נבולה, תירס, סלט שיטאקי & ויניגרט ג' ינג'ר סויה

צדפות ים ג'מבו צרוב עם ארוגולה נבולה, תירס, סלט שיטאקי & ויניגרט ג' ינג'ר סויה
מנה אחת מכילה 195 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. אם $2.75 למנה נופל בתקציב שלך, צדפות ים ג'מבו צרוב עם ארוגולה נבולה, תירס, סלט שיטאקי & ויניגרט ג' ינג'ר סויה יכול להיות מדהים ללא גלוטן, ללא חלב וצמחוני מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 20 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פתיתי פלפל, מלח, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו צדפות צרובות ועוגות תירס עם ויניגרט בייקון, צדפות ג'מבו צרוב, ו סלט ארוגולה הדרים עם צדפות צרובות (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את ויניגרט: למזג את המרכיבים הראשונים 7 יחד במעבד מזון. עם ריצת מכונה, מוסיפים בהדרגה ¼ כוס שמן צמחי ותהליך עד היטב emulsified. לכסות ולתת לשבת 30 דקות עבור הטעמים לבוא יחד. עשוי להיות מוכן 1 יום קדימה שמר בקירור.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
1
מחממים שמן זית במחבת סאוט בינונית על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים פטריות, בצלצלים ושום טחון ערבוב לעתים קרובות עד הפטריות לשחרר את הנוזל שלהם. המשך בישול ערבוב לעתים קרובות עד המחבת הופך יבש כמעט שוב ואת הפטריות להתחיל חום, כ 6 דקות יותר. Deglaze המחבת עם ורמוט.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
ורמוטורמוט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים קמצוץ מלח, פתיתי פלפל וארוגולה. מערבבים מעט לנבול.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
הסר מהחום. מערבבים גרעינים תירס גלם. להניח בצד במקום חם.לצרוב את הצדפות: העונה הצדפות בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
גרעינים תירסגרעינים תירס
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
5
מניחים מקל לא או מחבת ברזל יצוק מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הוסף 1 כף שמן צמחי. ברגע שהשמן מתחיל להבהב להוסיף את הצדפות ולצרוב במשך 2 ½ דקות, מבלי להזיז אותם מסביב. כאשר החלק התחתון של הצדפות נראה השחמה יפה והם משחררים את עצמם מן המחבת להפוך אותם ולצרוב את הצד השני במשך 1 עד 1 ½ דקות. באמצעות מלקחיים, בזהירות להעביר את הצדפות מגש מרופד מגבות נייר כדי למחוק חלק מן oil.To מגישים: לזרוק את הסלט עם קצת ויניגרט.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מניחים כמה על כל אחד 4 צלחות הגשה. למעלה עם צדפה.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
8
מקשטים עם שומשום קלוי.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ