קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

צדפות ים ג'מבו צרוב עם ארוגולה נבולה, תירס, סלט שיטאקי & ויניגרט ג' ינג'ר סויה

צדפות ים ג'מבו צרוב עם ארוגולה נבולה, תירס, סלט שיטאקי & ויניגרט ג' ינג'ר סויה
מנה אחת מכילה 195 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. אם $2.75 למנה נופל בתקציב שלך, צדפות ים ג'מבו צרוב עם ארוגולה נבולה, תירס, סלט שיטאקי & ויניגרט ג' ינג'ר סויה יכול להיות מדהים ללא גלוטן, ללא חלב וצמחוני מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 20 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פתיתי פלפל, מלח, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו צדפות צרובות ועוגות תירס עם ויניגרט בייקון, צדפות ג'מבו צרוב, ו סלט ארוגולה הדרים עם צדפות צרובות (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את ויניגרט: למזג את המרכיבים הראשונים 7 יחד במעבד מזון. עם ריצת מכונה, מוסיפים בהדרגה ¼ כוס שמן צמחי ותהליך עד היטב emulsified. לכסות ולתת לשבת 30 דקות עבור הטעמים לבוא יחד. עשוי להיות מוכן 1 יום קדימה שמר בקירור.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ויניגרטויניגרט
1
מחממים שמן זית במחבת סאוט בינונית על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים פטריות, בצלצלים ושום טחון ערבוב לעתים קרובות עד הפטריות לשחרר את הנוזל שלהם. המשך בישול ערבוב לעתים קרובות עד המחבת הופך יבש כמעט שוב ואת הפטריות להתחיל חום, כ 6 דקות יותר. Deglaze המחבת עם ורמוט.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
ורמוטורמוט
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים קמצוץ מלח, פתיתי פלפל וארוגולה. מערבבים מעט לנבול.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
הסר מהחום. מערבבים גרעינים תירס גלם. להניח בצד במקום חם.לצרוב את הצדפות: העונה הצדפות בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
גרעינים תירסגרעינים תירס
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
5
מניחים מקל לא או מחבת ברזל יצוק מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הוסף 1 כף שמן צמחי. ברגע שהשמן מתחיל להבהב להוסיף את הצדפות ולצרוב במשך 2 ½ דקות, מבלי להזיז אותם מסביב. כאשר החלק התחתון של הצדפות נראה השחמה יפה והם משחררים את עצמם מן המחבת להפוך אותם ולצרוב את הצד השני במשך 1 עד 1 ½ דקות. באמצעות מלקחיים, בזהירות להעביר את הצדפות מגש מרופד מגבות נייר כדי למחוק חלק מן oil.To מגישים: לזרוק את הסלט עם קצת ויניגרט.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ויניגרטויניגרט
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מניחים כמה על כל אחד 4 צלחות הגשה. למעלה עם צדפה.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
8
מקשטים עם שומשום קלוי.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)

מרכיבים

2בצל צהוב בינוני, קצוץארוגולה ארוזה רופפת שטופה ויבשהארוגולה ארוזה רופפת שטופה ויבשה2(חוֹרֶף)ורמוט יבשורמוט יבש1שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשום קלוף & טחוןשום קלוף & טחון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קלופים & קצוצים ג'ינג'רקלופים & קצוצים ג'ינג'ר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)11 קילו קישואים,פלפל שחור סדוק טריפלפל שחור סדוק טרי0(יכול להיות או להרחיק)פתיתי פלפל אדום כתושפתיתי פלפל אדום כתוש2(חוֹרֶף)חומץ אורזחומץ אורז1צביטהמלח ועוד לתיבול לפי הצורךמלח ועוד לתיבול לפי הצורך2(חוֹרֶף)כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)זרעי שומשום קלוייםזרעי שומשום קלויים1קטןשאלות טחוןשאלות טחון283אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות שיטאקה פרוסותפטריות שיטאקה פרוסות2(חוֹרֶף)6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי מחולקשמן צמחי מחולק6largesיבש יבש " צדפות ים