צדפות ים ג'מבו צרוב עם ארוגולה נבולה, תירס, סלט שיטאקי & ויניגרט ג' ינג'ר סויה
מנה אחת מכילה 195 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. אם $2.75 למנה נופל בתקציב שלך, צדפות ים ג'מבו צרוב עם ארוגולה נבולה, תירס, סלט שיטאקי & ויניגרט ג' ינג'ר סויה יכול להיות מדהים ללא גלוטן, ללא חלב וצמחוני מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 20 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פתיתי פלפל, מלח, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו צדפות צרובות ועוגות תירס עם ויניגרט בייקון, צדפות ג'מבו צרוב, ו סלט ארוגולה הדרים עם צדפות צרובות (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את ויניגרט: למזג את המרכיבים הראשונים 7 יחד במעבד מזון. עם ריצת מכונה, מוסיפים בהדרגה ¼ כוס שמן צמחי ותהליך עד היטב emulsified. לכסות ולתת לשבת 30 דקות עבור הטעמים לבוא יחד. עשוי להיות מוכן 1 יום קדימה שמר בקירור.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ויניגרט
1
מחממים שמן זית במחבת סאוט בינונית על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים פטריות, בצלצלים ושום טחון ערבוב לעתים קרובות עד הפטריות לשחרר את הנוזל שלהם. המשך בישול ערבוב לעתים קרובות עד המחבת הופך יבש כמעט שוב ואת הפטריות להתחיל חום, כ 6 דקות יותר. Deglaze המחבת עם ורמוט.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימון
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
שאלוט, מגורר או טחון
ורמוט
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים קמצוץ מלח, פתיתי פלפל וארוגולה. מערבבים מעט לנבול.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסרי
8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)
4
הסר מהחום. מערבבים גרעינים תירס גלם. להניח בצד במקום חם.לצרוב את הצדפות: העונה הצדפות בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
גרעינים תירס
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
5
מניחים מקל לא או מחבת ברזל יצוק מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הוסף 1 כף שמן צמחי. ברגע שהשמן מתחיל להבהב להוסיף את הצדפות ולצרוב במשך 2 ½ דקות, מבלי להזיז אותם מסביב. כאשר החלק התחתון של הצדפות נראה השחמה יפה והם משחררים את עצמם מן המחבת להפוך אותם ולצרוב את הצד השני במשך 1 עד 1 ½ דקות. באמצעות מלקחיים, בזהירות להעביר את הצדפות מגש מרופד מגבות נייר כדי למחוק חלק מן oil.To מגישים: לזרוק את הסלט עם קצת ויניגרט.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ויניגרט
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מניחים כמה על כל אחד 4 צלחות הגשה. למעלה עם צדפה.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
8
מקשטים עם שומשום קלוי.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)