צדפות ים מושחרות מעל גרגירי אבן-קרקע עם Beurre Blanc וניל
צדפות ים מושחרות מעל גרגירי אבן-קרקע עם Beurre Blanc וניל עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 197 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן הכנת המתכון כ 46 דקות. אם יש לך אבקת שום, מלח, קמח תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו צדפות צרובות עם שום Beurre Blanc, צדפות צרובות עם עגבניות Beurre Blanc, ו צדפות צרובות עם שום Beurre Blanc (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא מרק עוף לרתיחה ב 3 qt. סיר. בינתיים, לשלב קמח תירס ו 7 מרכיבים הבאים בשקית ניילון zip-top. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מערבבים גריסים לתוך מרק, לטאטא כל הזמן. מכסים ומבשלים 10 דקות או עד עובי הרצוי, ערבוב מדי פעם. מערבבים בגבינת פרמזן ו 2 כפות. חמאה.
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם מאוד.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מניחים צדפות במחבת חמה, ומבשלים 3 דקות. הפעל צדפות, להפחית את החום בינוני, ומבשלים 3 דקות נוספות או רק עד הסוף.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
ממש לפני ההגשה, לחמם גריסים על אש בינונית נמוכה, הוספת מרק עוף קטן, במידת הצורך. גריסים בכפית על צלחות הגשה. מסדרים צדפות על גריסים; טפטוף עם Beurre Blanc וניל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
צדפות ניתן לזווג עם שרדונה, Chenin Blanc, ו פינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה אחוזת רושיולי עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.