צדפות ים עם קולי תירס ועגבניות
צדפות ים עם קולי תירס ועגבניות נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 62 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך שאלוט, שום, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: צדפות ים עם קולי תירס ועגבניות, צדפות ים אפויות עם ציפוי פריך ללא גלוטן, ו צדפות מצופות בפפריקה עם רוטב פלפל אדום קלוי.
הוראות
לבשל שאלוט ושום 2 כפיות שמן במחבת קטנה על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד שהתרכך, על 1 דקה.
מוסיפים תירס, בזיליקום, מלח ופלפל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהתירס רך ומתחיל לחום קלות בקצוות, כ 4 דקות.
הוסף חלב לגרד כל ביטים חומים מתחתית המחבת, ולאחר מכן להסיר מן החום.
תערובת תירס פירה בבלנדר במהירות בינונית עד חלקה מאוד, על 1 דקה. כוח purée דרך מסננת בסדר רשת לתוך סיר קטן, לחיצה קשה על ולאחר מכן להשליך מוצקים. מכסה קולי עד מוכן לשרת.
לזרוק עגבניות עם פטרוזיליה ומלח ופלפל לטעום בקערה.
צדפות פט יבש מתבלים עם מלח ופלפל.
חום שנותר 2 כפיות שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז מטגנים חצי צדפות, מתהפכים פעם אחת, עד הזהב ורק מבושל דרך, 4 עד 5 דקות בסך הכל.
העברה למגש ולשמור חם, מכוסה באופן רופף בנייר כסף. הצדפות נשארות באותו אופן.
לחמם קולי על אש נמוכה, מכוסה, ואז כף 2 כפות על מרכז כל אחד 6 צלחות. מסדרים 5 צדפות לצלחת במעגל על קולי, ואז כף עגבניות למרכז.
כל מנה מכילה כ 222 קלוריות ו 5 גרם שומן.