צדפות ים צרובות מחבת עם פסטו סיציליאני
צדפות ים צרובות עם פסטו סיציליאני הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 432 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. אם יש לכם מיץ לימון, קליפת לימון, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: צדפות צרובות מחבת עם עגבניות ופסטו, צדפות צרובות עם פטרוזיליה ובצל ירוק פסטו, ו צדפות צרובות עם פסטו נענע טרי.
הוראות
כדי להכין פסטו, לשלב מים רותחים וצימוקים בקערה קטנה; לתת לעמוד במשך 30 דקות (לא לנקז).
שלב תערובת צימוקים, 2 כפות צלפים, והבא 6 מרכיבים (2 כפות צלפים דרך פלפל) בבלנדר; תהליך עד חלקה.
להוסיף 2 כפות שמן; תהליך עד היטב מעורבב.
מערבבים פסטו ופסטה בקערה גדולה; לזרוק היטב. להפריש ולשמור חם.
כדי להכין צדפות, צדפות יבש עם מגבות נייר.
חום 1 כף שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים צדפות; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
הסר צדפות מהמחבת, ולהתחמם.
מוסיפים יין למחבת, מגרדים מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. כף 1 כוס פסטה על כל אחד 4 צלחות; העליון כל מנה עם 5 אונקיות צדפות.
מפזרים באופן שווה עם 1 כפות צלפים.