צדפות מוקפצות ופטריות עם צנוברים
צדפות מוקפצות ופטריות עם צנוברים הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 463 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שיער מלאכי, מלח, צדפות ים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש במרגרינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות חמאת בוטנים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו תרד מוקפץ וצנוברים, אננס מוקפץ עם דבש וצנוברים, ו צ'ארד מוקפץ עם צימוקים וצנוברים (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים צדפות עם מלח ופלפל. להמיס מרגרינה במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה; להוסיף צדפות, פטריות, וצנוברים. מוקפץ 2 דקות או עד צדפות נעשות.
הסר תערובת צדפות ממחבת. להפריש; להתחמם.
להוסיף שאלוט ושום למחבת; מוקפץ 30 שניות. מערבבים ביין ומיץ. מביאים לרתיחה; לבשל 2 דקות. להחזיר תערובת צדפות למחבת; לבשל 30 שניות או עד מחומם היטב.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין שרדונה הנהר הרוסי של יקב לגונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
![יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי]()
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
כרם חוות לגונה (Laguna Ranch Vineyard) השוכן בלב עמק הנהר הרוסי הוא ביתם של שרדונה ברמה עולמית ב-30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמגיע מהאוקיינוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות חדה לטעמי פירות בשלים. שרדונה, יקב חוות לגונה (Laguna Ranch Cherdoney) הוא יין מאוזן ומפנק להפליא. נפתח עם הערות של תפוח, אגס, חבושים ומנדרינה, ממוסגר על ידי נימים מתוקים של תבלין אסיה. מאוזן ועשיר, לשרדונה הזה יש שדרית אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.