צדפות מוקפצות עם פטרוזיליה ושום
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 100 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, שיני שום, צדפות ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו צדפות מוקפצות עם עגבניות שרי, בצל ירוק ופטרוזיליה, צדפות צרובות עם שום-חמאת פטרוזיליה, ו מטגנים שומנים בשווייץ עם שמן זית, שום ופטרוזיליה (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים צדפות עם מלח ופלפל.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
הוסף 8 צדפות; סאוט 2 1/2 דקות בכל צד או עד השחמה. להפריש, ולשמור על חם. חזור על הנוהל עם 8 צדפות שנותרו. נגב את המחבת עם מגבת נייר.
מוסיפים חמאה למחבת; מפחיתים את החום ומבשלים עד שהחמאה נמסה. מערבבים פטרוזיליה ושום, ומבשלים 15 שניות. להחזיר צדפות למחבת; לזרוק למעיל.