קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

צדפות מוקפצות עם פטרוזיליה ושום

צדפות מוקפצות עם פטרוזיליה ושום
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 100 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, שיני שום, צדפות ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו צדפות מוקפצות עם עגבניות שרי, בצל ירוק ופטרוזיליה, צדפות צרובות עם שום-חמאת פטרוזיליה, ו מטגנים שומנים בשווייץ עם שמן זית, שום ופטרוזיליה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים צדפות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
צדפותצדפות
2
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
הוסף 8 צדפות; סאוט 2 1/2 דקות בכל צד או עד השחמה. להפריש, ולשמור על חם. חזור על הנוהל עם 8 צדפות שנותרו. נגב את המחבת עם מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
4
מוסיפים חמאה למחבת; מפחיתים את החום ומבשלים עד שהחמאה נמסה. מערבבים פטרוזיליה ושום, ומבשלים 15 שניות. להחזיר צדפות למחבת; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
פטרוזיליהפטרוזיליה
חמאהחמאה
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. אתה יכול לנסות שרדונה לונה לאפיס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.