צדפות מזוגגות דבש
צדפות מזוגגות דבש דורש כ 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 97 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . אם יש לכם שום, מרגרינה, צדפות ים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה מעולה. מתכונים דומים: צדפות מזוגגות סויה, צדפות מזוגגות עם קוסקוס, ו צדפות ים מזוגגות ברוטב סויה.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 8x8 אינץ'.
צדפות העונה עם מלח, פלפל, פירות ים נתרן נמוך תיבול בקערה.
מניחים צדפות בתבנית אפייה מוכנה ומפזרים שמן זית וכף 1 מיץ לימון.
אופים בתנור שחומם מראש עד שצדפות חמות ומתחילות להפוך אטומות, כ -15 דקות.
שלב מרגרינה, 2 כפות של מיץ לימון, דבש, שאלוט, ושום בסיר קטן, ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים עד שהרוטב מתעבה ושאלות התרככו והפכו שקופים, כ -5 דקות.
הסר צדפות מהתנור ולהשתמש מלקחיים כדי להפוך כל צדפה מעל בתבנית האפייה.
מפזרים את רוטב לימון-דבש חם באופן שווה על הצדפות.
החזירו צדפות לתנור והמשיכו לאפות עד שהצדפות אטומות והרוטב יצר זיגוג על הצדפות, בין 15 ל-20 דקות.