צדפות מחורצות עם עגבניות שרי, בצל ירוק ופטרוזיליה
מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 148 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, עגבניות ענבים, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו צדפות מוקפצות עם עגבניות שרי, בצל ירוק ופטרוזיליה, סלט סתיו של תירס, עגבניות שרי, בצל ירוק קלוי בתנור, ו פסטה עם בצל מקורמל, עגבניות, פטרוזיליה וזיתים (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף ולנקז צדפות; להתייבש עם מגבות נייר.
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף צדפות; sauté עד השחמה בחוץ ופשוט אטום במרכז, על 2 דקות לכל צד.
להוסיף 1 כף שמן למחבת אותו; להוסיף חלקים לבנים של בצל ירוק ו sauté עד כמעט מכרז, על 1 דקה.
מוסיפים עגבניות וחלקים ירוקים של בצל ומטוגנים עד שהעגבניות מתחילות להתפוצץ ולשחרר מיצים, כ -5 דקות. מערבבים ב 3 כפות פטרוזיליה, מיץ לימון, ופפריקה. להחזיר צדפות וכל מיצים שנצברו למחבת ומערבבים רק עד מחומם דרך, על 1 דקה. מתבלים במלח ופלפל.
טפטוף עם 1 כף שמן ומפזרים 1 כף פטרוזיליה טרייה קצוצה.