צדפות מטוגנות צ'זנטיקו
צדפות מטוגנות צ'זנטיקו לוקח מסביב 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 12 גרם חלבון, 26 גרם שומן, ובסך הכל 428 קלוריות. מתכון פסקאטרי זה משרת 4 . זה עובד היטב כמנה עיקרית. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם פירורי לחם, שמן זית, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 54%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: צדפות מטוגנות, צדפות מטוגנות, ו צדפות מטוגנות.
הוראות
מחממים שמן ל 365 מעלות צלזיוס.
בחרו צדפות כדי לוודא שאין חתיכות קליפה מחוברות והניחו בחלב.
מוציאים צדפה אחת, מנערים אותה יבשה ומחפרים בקמח מתובל.
מוציאים ומחפרים פנימה חלבונים.
מוציאים, מנערים עודפי נוזלים ומחפרים בפירורי לחם. ממשיכים עד שכל הצדפות נלחמות.
מניחים שש צדפות בכל פעם בשמן חם ומטגנים עד להזהבה כהה, בערך 1 עד 2 דקות.
הסר והחלף בקליפות מחוממות.
יין מומלץ: שרדונה, ריזלינג, Muscadet
שרדונה, ריזלינג ומוסקאדט הם הבחירות המובילות שלי לצדפות. שרדונה חמאתית נהדרת לצדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, בעוד שמוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכה שלך, ריזלינג חצי יבש יכול לאזן את החום. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שרדונה דמורגנזון. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
![דמורג ' נזון דמז שרדונה]()
דמורג ' נזון דמז שרדונה
דוגמה קלאסית של שרדונה סטלנבוש משובח, יין זה מציג ניחוחות פרי אבן של נקטרינה ואפרסק עם רמזים הדרים עדינים ואלון שמנת. לחיך יש חומציות בהירה ורעננות ליים, אך מספק מרקם עשיר ואורך מינרלי גיר.