צדפות סומסום עם ויניגרט אסייתי
צדפות סומסום עם ויניגרט אסייתי נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 152 קלוריות. גשו לסופר וקנו זרעי שומשום, בצל ירוק, שמן בוטנים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: שומשום קרוסטי halloumi עם סלט כרוב אסייתי, סלמון שומשום מצופה עם ויניגרט זנגביל, ו סלט קצוץ אסיה עם שום שומשום ויניגרט.
הוראות
לשטוף צדפות יבש לטפוח; מפזרים מלח ופלפל, לדלות זרעי שומשום.
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; להוסיף חצי צדפות, ומבשלים 3 דקות בכל צד או עד שנעשה. חזור על הנוהל עם צדפות שנותרו ושמן.
מסדרים רצועות פלפל אדום וצדפות על חסה.
מפזרים בצל ירוק פרוס; לחצות שני בצל ירוק שלם על כל סלט, אם תרצה בכך.
מגישים עם ויניגרט אסייתי.