צדפות עגל ברוטב ויסקי אירי
המתכון צדפות עגל ברוטב ויסקי אירי יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 45 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 262 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מרווה טחון, שרי, ג'ינג'ר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות מרלו עם שוקולד מרילוט כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו צדפות עגל ברוטב ויסקי אירי, עוגת תפוחים אירית עם רוטב קרמל ויסקי אירי, ו ויסקי אירי סודה עם חמאת ויסקי אירי (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה; מפזרים באופן שווה על עגל.
חום 1 כפית שמן ו 1 כפית חמאה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים חצי עגל למחבת. מבשלים 1 דקה בכל צד או עד השחמה קלה.
הסר ממחבת; להפריש, ולשמור חם. חזור על ההליך עם הנותרים שמן זית, חמאה ועגל.
מוסיף את שאלוט קצוצים ופטריות מתובלות מראש למחבת, ומבשלים 1 דקה.
מוסיף ויסקי אירי, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מוסיפים מרק ושרי; מבשלים 3 דקות או רק עד שהרוטב מתחיל להתעבות. להחזיר עגל למחבת. כיסוי ומבשלים 1 דקה או עד מחומם היטב.
מניחים עגל על מגש הגשה, ומעל עם פטריות ורוטב.
מפזרים פטרוזיליה טרייה קצוצה, אם תרצה בכך.