קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

צדפות עגל ממולאות עם רוטב פטריות ורוסטי גזר

צדפות עגל ממולאות עם רוטב פטריות ורוסטי גזר
צדפות עגל ממולאות עם רוטב פטריות ורוסטי גזר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 844 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 62 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך רוזמרין, קמח, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: צדפות עגל ברוטב ויסקי אירי, צ'ארד ופטריות - חזה ממולא של עגל, ו צ'ארד ופטריות - חזה ממולא של עגל.

הוראות

1
מוסיפים מעט שמן זית למחבת, מוסיפים בצלצלים ושום, מבשלים עד שהבצל מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיפים חמאה וממיסים, מוסיפים פטריות, מבשלים ומערבבים עד שהנוזל מתאדה.בינתיים במחבת קטנה לבשל בייקון קצוץ, עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מוסיפים עשבי תיבול ובייקון לתערובת פטריות ומערבבים לשלב, להסיר מן החום.מרתיחים קצת מים, מוסיפים ידית חמאה ומלאי ירקות לכד מדידה, יוצקים 100 מ " ל של מים חמים לתוך כד, מערבבים עד שהחמאה נמסה והמלאי נמס.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מעורבותפטריות מעורבות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
4
מוסיפים את הנוזל הזה למילוי, מערבבים לשלב, ולבסוף מוסיפים את זה לתערובת הפטרייה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מעורבותפטריות מעורבות
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
5
מוסיפים את בשר העגל למחבת ומערבבים לשלב, מוסיפים את הביצה ואת גבינת הפרמזן, ומערבבים שוב לשלב.צדפות עגל העונה עם מלח ופלפל, להפיץ מלית על עגל, משאיר רק גבול קטן מעבר לקצה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
בשר טחוןבשר טחון
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מגלגלים צדפה ועוטפים פרושוטו פרוסות סביב העגל כדי לאבטח. אם נשאר לך מילוי, אני פשוט אבשל את זה בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
7
מחממים כמות קטנה של שמן במחבת מוסיפים לחמניות לשני הצדדים החומים.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
8
העברה לצלחת משומנת קלות, לטפטף קצת שמן על לחמניות עגל ואופים ב 180C עבור 30-40min של או עד תום. בדוק באופן קבוע לקראת סוף הבישול כמו שאתה לא רוצה מעל לבשל ולהקשיח אותו.רוטב.בעוד בשר חזיר הוא בישול להפוך את הרוטב, להוסיף את השמן למחבת יחד עם פטריות פרוסות. מבשלים עד פטריות הם השחמה רכה, להוסיף יין ומים, מבשלים כמה דקות כדי להפחית מעט.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מוסיפים מלאי עוף ומערבבים להמיס, מוסיפים קרם כפול עבה ומערבבים עד שהוא משולב היטב, מוסיפים שמנת קלה, מתבלים בפלפל, מוסיפים לבסוף גרגרי רוטב ומערבבים לעבות, מגישים מעל עגל.גזר רוסטי.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
קרם כפולקרם כפול
קרם בהירקרם בהיר
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
10
מערבבים שמנת חמוצה, כמון ושמיר בקערה קטנה, לקרר עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
מערבבים גזר, ביצה, ביצה לבנה וקמח בקערה גדולה, מבשלים מגישים מחבת בגודל כפית במחבת משומנת עד משחימים משני הצדדים ומבושלים דרך.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
12
ניקוז על נייר סופג.הערה: אני אומר משרת גודל כף כמו שאתה רוצה את זה גדול יותר מאשר כף, הם צריכים להיות גדולים בקוטר אבל די שטוח, תקבל את הרעיון מהתמונה.
13
מגישים עם שמנת חמוצה mixture.To
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
14
מגישים: או לארגן לחמניות קטנות על צלחת ויוצקים רוטב מעל או פרוסות לפרוסות דקות אם השתמשת צדפות גדולות יותר כמוני ושוב לשפוך רוטב מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
15
מניחים כמה ירקות סלט על צלחת העליון עם רוזטי גזר מנה עם תערובת שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר

מרכיבים

32 כפות חמאה מומסתבייקון, פריחה קצוצהבייקון, פריחה קצוצה4שרימפס וורידיםחמאה (תוספת)חמאה (תוספת)30חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון51 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגזר, מגורד גס (כ 600 גרם במשקל)גזר, מגורד גס (כ 600 גרם במשקל)1אוראו ממולאים כפוליםגרגרי מרק עוף מיידייםגרגרי מרק עוף מיידיים2חתיכות טופי הית' ברבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס11 כף אורגנו מיובששמיר, קצוץ דקשמיר, קצוץ דק501 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם כפול עבהקרם כפול עבה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש1כף. חומץ ביין אדוםביצה, מוכה קלותביצה, מוכה קלות1ביצה לבנה, מוכה קלותביצה לבנה, מוכה קלות2smallsביצים, מוכות קלות (ייתכן שיהיה עליך רק 1, שלי היו במשקל קטן.)ביצים, מוכות קלות (ייתכן שיהיה עליך רק 1, שלי היו במשקל קטן.)2חתיכות טופי הית' בררוזמרין טרי, קצוץ דקרוזמרין טרי, קצוץ דק4עלי מרווה טריים, קצוצים דקעלי מרווה טריים, קצוצים דק3שיני שום, כתוששיני שום, כתוש501 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם בהירקרם בהיר10פטריות, פרוס דק (שארית פטריות מ 250 גרם.)פטריות, פרוס דק (שארית פטריות מ 250 גרם.)250חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטריות, 1 כוס קצוצה דק פטריות למילוי (לשמור את שאר הפטריות לרוטב.)פטריות, 1 כוס קצוצה דק פטריות למילוי (לשמור את שאר הפטריות לרוטב.)11 כף אורגנו מיובשבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר4שרימפס וורידיםבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסגבינת פרמזןגבינת פרמזן4שרימפס וורידים1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות791 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח רגיל, 50 גרםקמח רגיל, 50 גרם82 כפות חמאה מומסתפרושוטו (8 אם הפרוסות עבות, 2 לכל צדפה, 16 אם דק, 4 לכל צדפה. אם משתמשים בצדפות עגל קטנות אני עושה 3)פרושוטו (8 אם הפרוסות עבות, 2 לכל צדפה, 16 אם דק, 4 לכל צדפה. אם משתמשים בצדפות עגל קטנות אני עושה 3)2שאלוט, קצוץ דקשאלוט, קצוץ דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת חמוצה (אור זה בסדר)שמנת חמוצה (אור זה בסדר)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרתערובת מלית עשב (אני משתמש מרווה פקסו ובצל.)תערובת מלית עשב (אני משתמש מרווה פקסו ובצל.)11 כף אורגנו מיובשעלי קורניתעלי קורנית4largesצדפות עגל או 12 צדפות עגל קטנותצדפות עגל או 12 צדפות עגל קטנות130חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בשר עגלבשר עגל1חתיכות טופי הית' ברפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט1181 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת1001 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמיםמים חמים32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסביסטו, גרגירי רוטב מיידיות עוף (אני משתמש במותג ביסטו.)ביסטו, גרגירי רוטב מיידיות עוף (אני משתמש במותג ביסטו.)