קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

צדפות עוף של מייגן

צדפות עוף של מייגן
צדפות העוף של מייגן הן אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 438 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שמן canolan, בצל, חצאי חזה עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. וזה טוב. נסו צדפות סקלופיני, צדפות סקלופיני, ו צדפות סקלופיני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן קנולה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מתבלים את חזה העוף במלח ופלפל שחור. מסדרים את העוף במחבת ומטגנים פאן עד חום זהוב, כבר לא ורוד במרכז, והמיצים לרוץ ברור, על 10 דקות בכל צד. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מעבירים את העוף למגש גדול, ומכסים בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
להחזיר את המחבת לתנור ולהפחית את החום בינוני. מערבבים את השום והבצל; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. מערבבים את היין הלבן לגרד את כל חתיכות חומות מהמחבת עם מרית.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
4
מוסיפים את ציר העוף וממשיכים לבשל ולערבב עד שהנוזל מצטמצם, כ-5 דקות. מערבבים את השמנת הכבדה וקמח; לבשל ומערבבים עד מעובה. מעל העוף עם הרוטב לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק