צדפות עוף של מייגן
צדפות העוף של מייגן הן אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 438 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שמן canolan, בצל, חצאי חזה עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. וזה טוב. נסו צדפות סקלופיני, צדפות סקלופיני, ו צדפות סקלופיני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן קנולה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מתבלים את חזה העוף במלח ופלפל שחור. מסדרים את העוף במחבת ומטגנים פאן עד חום זהוב, כבר לא ורוד במרכז, והמיצים לרוץ ברור, על 10 דקות בכל צד. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
מעבירים את העוף למגש גדול, ומכסים בנייר אלומיניום.
להחזיר את המחבת לתנור ולהפחית את החום בינוני. מערבבים את השום והבצל; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. מערבבים את היין הלבן לגרד את כל חתיכות חומות מהמחבת עם מרית.
מוסיפים את ציר העוף וממשיכים לבשל ולערבב עד שהנוזל מצטמצם, כ-5 דקות. מערבבים את השמנת הכבדה וקמח; לבשל ומערבבים עד מעובה. מעל העוף עם הרוטב לפני ההגשה.