צדפות עטופות בבייקון
אם יש לך מלח, מיץ ליים, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 38 דקות. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו צדפות עטופות בבייקון, צדפות עטופות בבייקון, ו צדפות עטופות בבייקון (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערת ערבוב קטנה; להקציף בשמן זית בזרם איטי, יציב.
מניחים צדפות בשקית הקפאה מפלסטיק zip-top; מוסיפים תערובת מיץ ליים. לכסות או לאטום, ולהירגע 30 דקות, הופך פעם אחת.
צדפות ניקוז, השלכת המרינדה.
בייקון מיקרוגל, מכוסה מגבות נייר, ב 4 קבוצות, גבוה 3 עד 4 דקות או עד מעט חום. לעטוף 1 חתיכת בייקון סביב כל צדפה, ולאבטח עם מפרט עץ.
מפזרים באופן שווה עם מלח ופלפל.
מעיל באח בישול קר עם ספריי בישול, ומניח באח על גריל מעל חום בינוני גבוה (350 עד 400).
מניחים צדפות על באח, וגריל, מכוסה במכסה גריל, 3 עד 4 דקות בכל צד או עד בייקון הוא פריך וצדפות נעשות.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. אתה יכול לנסות שרדונה Trentadue La Storia. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.