צדפות עטופות בפרושוטו
המתכון פרושוטו עטוף צדפות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 282 קלוריות. אם יש לך ארוגולה, עלי בזיליקום, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו צדפות עטופות בפרושוטו, צדפות עטופות בפרושוטו עם תרד, ו צדפות עטופות בחמאת פרושוטו ופטרוזיליה לימון / המטבח של סימון (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
במעבד מזון מוסיפים את העגבניות, בזיליקום, זיתים ושמן זית ומעבדים עד קצוצים דק.
מתבלים את שני צידי הצדפות במלח ופלפל. לשפשף כל צדפה עם תערובת עגבניות. מקפלים כל פרוסה של פרושוטו בחצי אורך, ולאחר מכן לעטוף כל צדפה ב 1 פרוסה של פרושוטו.
מניחים צדפות עטופות בתבנית אפייה בחמאה, צד התפר למטה.
אופים עד צדפה מבושל דרך, כ 15 דקות.
בקערה בינונית, לזרוק את ארוגולה עם חומץ בלסמי. מתבלים את הארוגולה במלח ופלפל.
מניחים את ארוגולה על מגש הגשה או מחלקים בין מנות בודדות. למעלה עם הצדפות ומגישים מיד.