קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

צדפות עטופות בפרושוטו

צדפות עטופות בפרושוטו
המתכון פרושוטו עטוף צדפות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 282 קלוריות. אם יש לך ארוגולה, עלי בזיליקום, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו צדפות עטופות בפרושוטו, צדפות עטופות בפרושוטו עם תרד, ו צדפות עטופות בחמאת פרושוטו ופטרוזיליה לימון / המטבח של סימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
במעבד מזון מוסיפים את העגבניות, בזיליקום, זיתים ושמן זית ומעבדים עד קצוצים דק.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מתבלים את שני צידי הצדפות במלח ופלפל. לשפשף כל צדפה עם תערובת עגבניות. מקפלים כל פרוסה של פרושוטו בחצי אורך, ולאחר מכן לעטוף כל צדפה ב 1 פרוסה של פרושוטו.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פרושוטופרושוטו
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
מניחים צדפות עטופות בתבנית אפייה בחמאה, צד התפר למטה.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
6
אופים עד צדפה מבושל דרך, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
בקערה בינונית, לזרוק את ארוגולה עם חומץ בלסמי. מתבלים את הארוגולה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
מניחים את ארוגולה על מגש הגשה או מחלקים בין מנות בודדות. למעלה עם הצדפות ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

צדפות בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.