צדפות עלומות עם סלק Mignonnette
צדפות עלומות עם סלק Mignonnette נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 6 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, צדפות, חומץ סיידר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: צדפות ברוטב מיגנונט, צדפות עם מיגנונט תפוחים, ו צדפות עלומות בשמנת פרנו.
הוראות
להביא 6 כוסות מים עם 1 כפית מלח לרתיחה בסיר רחב 6-8 ליטר, ולאחר מכן להוסיף צדפות עם הליקר שלהם לחלוט ב רתיחה חשופה רק עד הקצוות תלתל, על 1 1/2 דקות.
להעביר צדפות עם כ 1/4 כוס ציד בלתי חוקי נוזלי לקערה וצינה, חשוף, עד מגניב, כ -30 דקות.
קרצף צדפות שמורות בתחתית. מרתיחים פגזים בסיר 6 עד 8 ליטר של מים רותחים 3 דקות (כדי להסיר כל חצץ או עקבות של צדפה גלם), ולאחר מכן לנקז במסננת. שוטפים פגזים ויבשים ביסודיות.
מערבבים יחד חומץ, מיץ תפוחים, שאלוט, סלק, גרגרי פלפל, מלח, סוכר, ו 2 כפות ציד בלתי חוקי נוזל מקערת צדפות.
מאוד דק מלפפון julienne lengthwise באמצעות mandoline או אחרים פורס ידני, עובד סביב ליבת זרע, ואז להשליך הליבה זרע.
מסננים מלפפון במסננת להגדיר מעל קערה בעת הרכבת צדפות, ואז להשליך נוזל.
כדי להרכיב, מקום 1 צדפה בכל פגז וחצי וכפית 1 כפית mignonnette על זה. למעלה עם מלפפון קטן, מסובב לתוך תלולית.