קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות48
מגזין

צדפות עם לינגוויני, שום ועגבניות

צדפות עם לינגוויני, שום ועגבניות
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? צדפות עם לינגוויני, שום ועגבניות יכולות להיות מתכון מדהים לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 580 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם עוף, פתיתי צ'ילי, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו לינגוויני עם צדפות ורוטב חמאת שום, צדפות ולינגוויני, ו גזר וקורטוני לינגוויני עם עגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הבצל וקורט מלח ומבשלים עד שהבצל מתרכך, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
(או או רגיל)(או או רגיל)
3
מוסיף את פתיתי צ ' ילי ושום ומבשלים עד השום הופך ריחני, על 30 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4
מוסיפים את היין הלבן ומערבבים יחד.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
5
מוסיפים את המניה למחבת עם הלינגוויני ומתאימים את החום כדי לשמור על רתיחה נמרצת ומבשלים עד שהפסטה מתחילה להתרכך והיא באמצע תהליך הבישול, כ-5 דקות. לאחר מכן מוסיפים חצי מהפטרוזיליה וחצי מהעגבניות ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את הצדפות, מכסים ומבשלים עד שהם פותחים, 6 עד 8 דקות, מקפידים לערבב ולקרצף את תחתית המחבת כך ששום דבר לא נדבק. תשליך את הצדפות שלא נפתחות. סיים עם מיץ לימון וגרידת, פלפל שחור והפטרוזיליה והעגבניות שנותרו. מתבלים לפי הטעם במלח ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, מוסקדט וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.