קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות2
ציון בריאות13
מגזין

צדפות עם מיסו, זנגביל ואשכולית

צדפות עם מיסו, זנגביל ואשכולית
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 367 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו שאלוט, עלי טימין ועלי אורגנו, משחת מיסו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו צדפות מיסו, צדפות עם אשכוליות ובייקון, ו צדפות צרובות ברוטב אשכוליות (מתכונים דומים).

הוראות

1
לסחוט מיץ מחצי אשכולית ושמורה. עם סכין קטנה וחדה, לחתוך לקלף ממחצית השנייה, עד בשר (קליפות להשליך), ולאחר מכן לחתוך בין ממברנות פנימיות כדי לשחרר חצי קטעים לתוך קערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
בבלנדר, מערבולת מיץ אשכוליות, מיסו, חומץ אורז, וסאקה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים1 אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
מיסומיסו
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
במחבת 1 עד 2 ליטר מעל חום בינוני, להמס חמאה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים בצלצלי שאלוט וג ' ינג ' ר ומפזרים מלח ופלפל. מערבבים לעתים קרובות עד שאלוט הם רפויים, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
5
יוצקים בתערובת מיסו ומערבבים עד הרוטב מבעבע מעט מעובה, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
מיסומיסו
6
על צלחת, מערבבים קמח, טימין, אורגנו, ומלח ופלפל לפי הטעם. צדפות מעילים בתערובת.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
7
יוצקים שמן למחבת nonstick 10-12 אינץ ' על חום גבוה ולהטות מחבת למעיל. כאשר חם, להגדיר צדפות במחבת,ריווח שווה. קוק, הופך כל צדפה פעם אחת עם מלקחיים, עד חום זהוב משני הצדדים אטום אבל עדיין רטוב למראה במרכז (לחתוך לבדוק), על 4 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
8
העברה לצלחת הגשה.
9
יוצקים תערובת מיסו לתוך מחבת ומערבבים, גירוד תחתית המחבת לשחרר חתיכות השחמה, עד מבעבע, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
יוצקים רוטב סביב צדפות ומעל עם סגמנטים אשכוליות שמורות ואת עירית.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

צדפות בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.