צדפות עם מיסו, זנגביל ואשכולית
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 367 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו שאלוט, עלי טימין ועלי אורגנו, משחת מיסו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו צדפות מיסו, צדפות עם אשכוליות ובייקון, ו צדפות צרובות ברוטב אשכוליות (מתכונים דומים).
הוראות
לסחוט מיץ מחצי אשכולית ושמורה. עם סכין קטנה וחדה, לחתוך לקלף ממחצית השנייה, עד בשר (קליפות להשליך), ולאחר מכן לחתוך בין ממברנות פנימיות כדי לשחרר חצי קטעים לתוך קערה קטנה.
בבלנדר, מערבולת מיץ אשכוליות, מיסו, חומץ אורז, וסאקה עד חלקה.
במחבת 1 עד 2 ליטר מעל חום בינוני, להמס חמאה.
מוסיפים בצלצלי שאלוט וג ' ינג ' ר ומפזרים מלח ופלפל. מערבבים לעתים קרובות עד שאלוט הם רפויים, 3 עד 4 דקות.
יוצקים בתערובת מיסו ומערבבים עד הרוטב מבעבע מעט מעובה, 2 עד 3 דקות.
על צלחת, מערבבים קמח, טימין, אורגנו, ומלח ופלפל לפי הטעם. צדפות מעילים בתערובת.
יוצקים שמן למחבת nonstick 10-12 אינץ ' על חום גבוה ולהטות מחבת למעיל. כאשר חם, להגדיר צדפות במחבת,ריווח שווה. קוק, הופך כל צדפה פעם אחת עם מלקחיים, עד חום זהוב משני הצדדים אטום אבל עדיין רטוב למראה במרכז (לחתוך לבדוק), על 4 דקות בסך הכל.
יוצקים תערובת מיסו לתוך מחבת ומערבבים, גירוד תחתית המחבת לשחרר חתיכות השחמה, עד מבעבע, על 1 דקה.
יוצקים רוטב סביב צדפות ומעל עם סגמנטים אשכוליות שמורות ואת עירית.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
צדפות בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.