קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

צדפות עם סלסה אבוקדו

צדפות עם סלסה אבוקדו
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים מקסיקניים, אז נסו צדפות עם אבוקדו סלסן. צופה הדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, שלם 30, מתכון טבעוני יש 348 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 45 דקות. אם יש לכם שמן זית, בצל, צדפות ים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. נסו צדפות עם סלסה אבוקדו, צדפות עם סלסה אבוקדו, ו צדפות בגריל עם סלסה אבוקדו דבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את הבזיליקום, מיץ הליים, שמן הזית, הבצל, הג ' לפאו והשום. בעזרת מרית גומי מקפלים פנימה את האבוקדו בעדינות ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
במחבת גדולה, מחממים את שמן הירקות עד מנצנץ. מתבלים את הצדפות במלח ופלפל ומבשלים על אש גבוהה עד להשחמה בחוץ אך עדיין נדירים במרכז, כ -2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מעבירים את הצדפות לפלטה מחוממת.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
4
מוסיפים את המים והעגבניות למחבת ומבשלים על אש גבוהה בינונית, מגרדים את כל החלקים השחומים מלמטה, עד שהמים מצטמצמים ל -2 כפות, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מסירים מהאש. מערבבים פנימה את החומץ הבלסמי ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
6
יוצקים את רוטב התבנית על הצדפות ומגישים את סלסת האבוקדו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
Dientes De AjoDientes De Ajo
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
הערות: וריאציות: השתמש בסלסת האבוקדו על סטייק, עם שרימפס מבושל, בכריך עוף או עם צ ' יפס טורטיה.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות)6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות)
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
Dientes De AjoDientes De Ajo
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם משחקים נהדרים עבור צדפות צלויות או צרובות. אם הצדפות שלך מותאמות עם בייקון או בשרים נרפאים אחרים, נסה פינו נואר מצונן קלות. הטירה סטי. מישל אינדיאן וולס שרדונה יין עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס שרדונה יין
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס שרדונה יין
"שרדונה אינדיאן וולס שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך אופייני לאתרים חמים כמו מדרון ווהלוק. אני אוהב את טעמי האננס והבשר הבשלים של שרדונה ואת המרקם העשיר והקרמי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."- בוב ברטאו