צדפות עם סלסה אבוקדו
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים מקסיקניים, אז נסו צדפות עם אבוקדו סלסן. צופה הדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, שלם 30, מתכון טבעוני יש 348 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 45 דקות. אם יש לכם שמן זית, בצל, צדפות ים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. נסו צדפות עם סלסה אבוקדו, צדפות עם סלסה אבוקדו, ו צדפות בגריל עם סלסה אבוקדו דבש (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה שלבו את הבזיליקום, מיץ הליים, שמן הזית, הבצל, הג ' לפאו והשום. בעזרת מרית גומי מקפלים פנימה את האבוקדו בעדינות ומתבלים במלח ופלפל.
במחבת גדולה, מחממים את שמן הירקות עד מנצנץ. מתבלים את הצדפות במלח ופלפל ומבשלים על אש גבוהה עד להשחמה בחוץ אך עדיין נדירים במרכז, כ -2 דקות לכל צד.
מעבירים את הצדפות לפלטה מחוממת.
מוסיפים את המים והעגבניות למחבת ומבשלים על אש גבוהה בינונית, מגרדים את כל החלקים השחומים מלמטה, עד שהמים מצטמצמים ל -2 כפות, כ -2 דקות.
מסירים מהאש. מערבבים פנימה את החומץ הבלסמי ומתבלים במלח ופלפל.
יוצקים את רוטב התבנית על הצדפות ומגישים את סלסת האבוקדו בצד.
הערות: וריאציות: השתמש בסלסת האבוקדו על סטייק, עם שרימפס מבושל, בכריך עוף או עם צ ' יפס טורטיה.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם משחקים נהדרים עבור צדפות צלויות או צרובות. אם הצדפות שלך מותאמות עם בייקון או בשרים נרפאים אחרים, נסה פינו נואר מצונן קלות. הטירה סטי. מישל אינדיאן וולס שרדונה יין עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס שרדונה יין]()
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס שרדונה יין
"שרדונה אינדיאן וולס שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך אופייני לאתרים חמים כמו מדרון ווהלוק. אני אוהב את טעמי האננס והבשר הבשלים של שרדונה ואת המרקם העשיר והקרמי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."- בוב ברטאו