צדפות עם סלסה אבוקדו
צדפות עם סלסה אבוקדו יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 348 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. אם יש לכם עגבניות שזיף, מים, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. עם כפית ציון של 84% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו צדפות עם סלסה אבוקדו, צדפות בגריל עם טל דבש-סלסה אבוקדו, ו צדפות בזיגוג הדר עם סלסה אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את בזיליקום, מיץ ליים, שמן זית, בצל, jalapeo ושום. עם מרית גומי, לקפל בעדינות את האבוקדו ואת העונה עם מלח ופלפל.
במחבת גדולה, מחממים את שמן הירקות עד מנצנץ. מתבלים בצדפות עם מלח ופלפל ומבשלים מעל חום גבוה עד להשחמה בחוץ אבל עדיין נדיר במרכז, כ -2 דקות לכל צד.
מעבירים את הצדפות לצלחת מחוממת.
מוסיפים את המים והעגבניות למחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני, מגרדים את כל חתיכות השחמה מלמטה, עד שהמים צמצמו ל 2 כפות, על 2 דקות.
הסר מהחום. מערבבים בחומץ בלסמי ומתבלים במלח ופלפל.
יוצקים את רוטב המחבת על הצדפות ומגישים את סלסה אבוקדו בצד.