צדפות עם שמן תבלינים
מתכון זה מספק 2 מנות. עם 250 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן כל אחד. אם 3.0 $ למנה נופל בתקציב שלך, צדפות עם שמן תבלינים יכול להיות נהדר ללא גלוטן, 30 כולו, וטבעוני מתכון לנסות. גשו לסופר וקנו פפריקה, מלח כשר ופלפל, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו חמש-צדפות ספייס עם אטריות, צדפות ספייס-קרושות עם צלפים פריכים, ו אטריות קארי דלעת-בוטנים עם חמישה תבלינים צרוב צדפות ושרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
לטחון הראשון 4 מרכיבים ו1 / 2 כפית מלח לאבקה עדינה בטחנת תבלינים.
העברה לסיר קטן מעל בינוני-lowheat; להוסיף שמן. מבשלים עד שהשמן מתחיללהרתיח, 2-3 דקות.
לגרד לתוך קערה קטנה; מערבבים שום גרידת לימון.
תן מגניב במשך 5 דקות, ולאחר מכן מערבבים 1 כף מיץ לימון.מתבלים במלח, פלפל ועוד מיץ, אם תרצה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 weekahead. כיסוי; צמרמורת. לחמם מחדש לפני השימוש.
מחממים שמן זרעי ענבים במחבת גדולהמחממים בחום גבוה עד שהשמן מתחיל לעשן. צדפות העונה עם מלח וpepper. לצרוב עד שחום היטב, על 3minutes. הפעל; לבשל עד רק מרכז opaquein בקושי, כ -30 שניות יותר.
בינתיים, במקום עשבי תיבול בינוני bowland טפטוף שמן זית ומיץ לימון מעל;סלט העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.מחלקים צדפות בין 2 צלחות; כף 1 שמן תבלינים על כל צלחת (שמן reserveremaining לשימוש אחר).
למנה: 290 קלוריות, 25 גרם שומן, 2 גרם סיבים