צדפות פסטה ממולאות במאכלי ים
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? צדפות פסטה ממולא פירות ים יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 363 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך בשר סרטנים, אספרגוס, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו מאכלי ים ממולאים פגזים, מאכלי ים אלפרדו ממולאים פגזים, ו מאכלי ים וגבינת שמנת ממולאים פגזים (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס מלבני אפייה צלחת, 13x9x2 אינץ', עם ספריי בישול. לבשל ולנקז פגזי פסטה לפי הוראות על החבילה.
בעוד קונכיות מתבשלות, להמיס מרגרינה במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה. מבשלים בצל ופלפל בל במרגרינה 2 עד 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד פריך רך. מערבבים באספרגוס. מכסים ומבשלים 3 עד 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד אספרגוס הוא פריך במכרז; להסיר מן החום. מערבבים שרימפס, בשר סרטנים, 1/2 כוס רוטב פסטה וחצי בזיליקום.
מורחים על 1/4 כוס של הרוטב הנותר על החלק התחתון של צלחת אפייה. ממלאים כל פגז פסטה מבושל עם כ 2 כפות של תערובת פירות ים. סדר בצלחת. נשאר כפית רוטב על פגזים.
מפזרים כל פגז מלא בגבינת פרמזן ובזיליקום שנותר.
אופים חשפו 25 עד 30 דקות או עד מבעבע.