צדפות, צ'ארד ופיצת בייקון
צדפה, Chard, ופיצה בייקון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 301 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו קמח תירס, פרמזן, חומץ יין, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו צדפות, צ'ארד ופיצת בייקון, פיצה צדפות ובייקון, ו פיצה בייקון וצדפות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 260°. למלא קערה גדולה עםמים גועשים.
מניחים תבנית אפייה מעל; אבק עם קמח.
מניחים בצק על bakingsheet; מכסים באופן רופף עם פלסטיק לעטוף לשבת 10 דקות כדי לרכך. הפוך בצק; לכסות ולתת לשבת 10 דקות יותר.
בינתיים, צדפות ניקוז, שומר נוזלים.מבשלים בייקון ב 12 " מחבת ברזל יצוק חום overmedium, ערבוב מדי פעם, משחימים בהירים, 4-5 דקות.
Transferbacon לצלחת מרופדת מגבת נייר.
Addgarlic ו shallot לטפטף במחבתולצחוק, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, על 2 דקות. מערבבים ב chard ו 1/2 cupreserved צדפה נוזלי ומבשלים, ערבוב, untilchard הוא רק נבול, על 2 דקות. העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל. מערבבים בחמאה, חומץ, וכמה צדפות שתרצה.
העברת תערובת לקערה בינונית.
למחוק מחבת וחום מעל בינוני highheat עד חם מאוד.
מרדדים doughon משטח מקומח קלות לסיבוב 12".
מפזרים מחבת עם קמח תירס והעברהדרך למחבת.
צחצח את הבצק בשמן.מבשלים, מחבת רועדת מדי פעם turningpan כדי למנוע כתמים חמים, עד תחתית ofdough הוא זהב ופריך, 6-8 דקות.
מורחים תערובת סלק על הבצק.
קרום Bakeuntil הוא זהב מבושל דרך, 6-8 דקות. לפזר בייקון וגבינה מעל; לבשל רק עד גבינה מותכת, 2-3 minuteslonger.
למנה: 349 קלוריות, 11 גרם שומן, 41 גרם פחמימות
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה Coutses Les Grandes Xavier Monnot Bourgogne. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.