צדפות, צ'ילי ופיצת פטרוזיליה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צדפות, צ'ילי, פטרוזיליה Pizzan. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 772 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 29 שעות ו-40 דקות. גשו לסופר וקנו עלה דפנה, מלח כשר, שמרים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: Hake עם צדפות ופטרוזיליה, Orecchiette עם צדפות, צ'ילי ופטרוזיליה, ו לינגוויני עם צדפות ומתכון פטרוזיליה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
הסר את בצק הפיצה מהמקרר לפחות 30 דקות לפני האפייה.
מניחים 1/4 כוס שמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל, ו לטגן עד שהוא צולע, על 5 דקות.
מוסיפים שום, עלה דפנה וקורט של פתיתי צ ' ילי. להפחית את החום נמוך לבשל 7 דקות יותר.
מוסיפים יין, ומביאים לרתיחה.
מוסיפים צדפות, מכסים את הסיר ומבשלים עד שהם מתחילים לפתוח, כ -10 דקות. כשהם נפתחים, משתמשים במלקחיים כדי להעביר אותם לקערה גדולה. כאשר כל הצדפות מבושלות ומקוררות, לקטוף בשר, ולהשליך פגזים.
נוזל רתיחה נשאר בסיר עד שהוא מצטמצם זיגוג עבה, syrupy, על 10 דקות.
מוסיפים שמנת וממשיכים להתבשל עד שהתערובת מצטמצמת ברבעון, 10 עד 15 דקות יותר. מסננים דרך מסננת בסדר רשת, ולהניח בצד.
קח קליפת פיצה ולאבק את פני השטח עם קמח. טופס את הבצק לתוך סיבוב 12 אינץ'.
עבודה במהירות, לצייר את כל פני השטח של הפיצה עם רבע של זיגוג צדפות. מפזרים תריסר צדפות על הפיצה ומפזרים פתיתי צ ' ילי.
מניחים לקלף לתנור לבנים. להחליק את הקליפה. צפו בפיצה וממשיכים לסובב אותה בתנור עד שכל הצדדים של הבועה הקרום למעלה, המאפשר כמה בועות שחורות, אבל לא יותר מדי. (כ 2 דקות.)
מוציאים את הפיצה מהתנור ומפזרים פתיתי צ ' ילי ומפזרים פטרוזיליה.
חזור עם כדורי הבצק הנותרים ותוספות.
אם משתמשים בשמרים טריים, מערבבים 1/2 כוסות מים קרים ושמרים יחד במערבל חשמלי עד שמרים מומס. אם באמצעות שמרים פעילים יבשים, לערבב מים ושמרים ולתת לשבת עד השמרים הוא קצף, על 5 דקות. מקציפים בקמח ומלח ומערבבים עם וו בצק עד שהבצק מתאחד כדי ליצור בצק חלק, אלסטי מעט, 2 עד 3 דקות. לא ללוש.
מניחים את הבצק בקערה מצופה שמן, מכסים באופן רופף בפלסטיק ומאחסנים במקרר לפחות 24 שעות ועד 3 ימים להוכחה. בפראני אנחנו נותנים לזה הוכחה במשך 48 שעות, ואז אנחנו מרגישים שלבצק יש את המרקם והטעם האופטימליים.
כאשר אתה מוכן לעשות את הפיצה, לחלק את הבצק ל 4 חתיכות שוות וצורה לכדורים. להחזיר את הבצק למקרר לנוח במשך 4 עד 6 שעות, או עד הצורך, עד 12 שעות.
הסר את הבצק ותן לו לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות לפני השימוש (קח את הבצק מהמקרר בזמן שאתה מחממים את אבן הפיצה). אתה יכול לתת לו לשבת בחוץ עוד כל עוד זה לא מקבל רך מדי רפוי, אשר יקשה לעצב. בצק רך הוא גם סביר יותר לדבוק גיליון עוגיות או קליפת פיצה, מה שהופך אותו קשה יותר להחליק על האבן. אם הבצק נעשה רך מדי, לתקוע אותו בחזרה במקרר במשך 10 דקות בערך כדי לתת לו הזדמנות להתקשות. צורה העליון לפי הוראות מתכון פיצה.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, מוסקדט וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.