קושימומחה
מוכן ב29 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

צדפות, צ'ילי ופיצת פטרוזיליה

צדפות, צ'ילי ופיצת פטרוזיליה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צדפות, צ'ילי, פטרוזיליה Pizzan. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 772 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 29 שעות ו-40 דקות. גשו לסופר וקנו עלה דפנה, מלח כשר, שמרים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: Hake עם צדפות ופטרוזיליה, Orecchiette עם צדפות, צ'ילי ופטרוזיליה, ו לינגוויני עם צדפות ומתכון פטרוזיליה.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
הסר את בצק הפיצה מהמקרר לפחות 30 דקות לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
3
מניחים 1/4 כוס שמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מוסיפים בצל, ו לטגן עד שהוא צולע, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים שום, עלה דפנה וקורט של פתיתי צ ' ילי. להפחית את החום נמוך לבשל 7 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6
מוסיפים יין, ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מוסיפים צדפות, מכסים את הסיר ומבשלים עד שהם מתחילים לפתוח, כ -10 דקות. כשהם נפתחים, משתמשים במלקחיים כדי להעביר אותם לקערה גדולה. כאשר כל הצדפות מבושלות ומקוררות, לקטוף בשר, ולהשליך פגזים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
נוזל רתיחה נשאר בסיר עד שהוא מצטמצם זיגוג עבה, syrupy, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
מוסיפים שמנת וממשיכים להתבשל עד שהתערובת מצטמצמת ברבעון, 10 עד 15 דקות יותר. מסננים דרך מסננת בסדר רשת, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
10
קח קליפת פיצה ולאבק את פני השטח עם קמח. טופס את הבצק לתוך סיבוב 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
11
עבודה במהירות, לצייר את כל פני השטח של הפיצה עם רבע של זיגוג צדפות. מפזרים תריסר צדפות על הפיצה ומפזרים פתיתי צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
12
טפטוף בשמן.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
13
מניחים לקלף לתנור לבנים. להחליק את הקליפה. צפו בפיצה וממשיכים לסובב אותה בתנור עד שכל הצדדים של הבועה הקרום למעלה, המאפשר כמה בועות שחורות, אבל לא יותר מדי. (כ 2 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
מוציאים את הפיצה מהתנור ומפזרים פתיתי צ ' ילי ומפזרים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
חזור עם כדורי הבצק הנותרים ותוספות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
16
אם משתמשים בשמרים טריים, מערבבים 1/2 כוסות מים קרים ושמרים יחד במערבל חשמלי עד שמרים מומס. אם באמצעות שמרים פעילים יבשים, לערבב מים ושמרים ולתת לשבת עד השמרים הוא קצף, על 5 דקות. מקציפים בקמח ומלח ומערבבים עם וו בצק עד שהבצק מתאחד כדי ליצור בצק חלק, אלסטי מעט, 2 עד 3 דקות. לא ללוש.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
שמרים טרייםשמרים טריים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
17
מניחים את הבצק בקערה מצופה שמן, מכסים באופן רופף בפלסטיק ומאחסנים במקרר לפחות 24 שעות ועד 3 ימים להוכחה. בפראני אנחנו נותנים לזה הוכחה במשך 48 שעות, ואז אנחנו מרגישים שלבצק יש את המרקם והטעם האופטימליים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
18
כאשר אתה מוכן לעשות את הפיצה, לחלק את הבצק ל 4 חתיכות שוות וצורה לכדורים. להחזיר את הבצק למקרר לנוח במשך 4 עד 6 שעות, או עד הצורך, עד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
19
הסר את הבצק ותן לו לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות לפני השימוש (קח את הבצק מהמקרר בזמן שאתה מחממים את אבן הפיצה). אתה יכול לתת לו לשבת בחוץ עוד כל עוד זה לא מקבל רך מדי רפוי, אשר יקשה לעצב. בצק רך הוא גם סביר יותר לדבוק גיליון עוגיות או קליפת פיצה, מה שהופך אותו קשה יותר להחליק על האבן. אם הבצק נעשה רך מדי, לתקוע אותו בחזרה במקרר במשך 10 דקות בערך כדי לתת לו הזדמנות להתקשות. צורה העליון לפי הוראות מתכון פיצה.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, מוסקדט וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.