צדפות צרובות ברוטב עשבי תיבול
צדפות צרובות עם רוטב עשבי תיבול דורש כ 18 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 0 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 46 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ותפריט טבעוני. אם יש לך עירית, קליפת לימון, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , שהוא מוצק. נסו צדפות צרובות ורוטב חמאת עשבי תיבול, צדפות צרובות עם רוטב חמאת עשבי תיבול ואורזו, ו צדפות צרובות ברוטב אשכוליות (מתכונים דומים).
הוראות
צדפות טפיחה יבש עם מגבות נייר; מפזרים מלח ופלפל.
חום 1 כפית שמן במחבת ברזל יצוק גדול על חום גבוה.
הוסף צדפות למחבת; לבשל 3 דקות בכל צד או עד השחמה.
להעביר צדפות למגש הגשה; להתחמם.
הסר מחבת מחום, ולהוסיף הנותרים 1 כפית שמן.
להוסיף שאלוט, ו saut 1 דקה או עד מכרז. מערבבים יין ומרכיבים שנותרו, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות משחימים.
יוצקים רוטב על צדפות, ומגישים מיד.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה Antica (Mountain Select). מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
![שרדונה Antica (Mountain Select)]()
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה 2017 תוססת ועשירה בניחוחות מפתים שמובילים לליבה מוצקה של טעמי אגס, תפוח ומשמש המוצלים על ידי אלון מתובל קלות. על החיך, היין מציע שכבה על גבי שכבה של טעמים מתמשכים. היין מדגיש טוהר זני עם אלגנטיות ורעננות על החיך.השרדונה נבחר ממנות בנות 4 עד 31 ממנות נבחרות של תשעה בלוקים של כרם, אשר מוצמדים בגובה של 1,413-1,494 רגל. מבחר השנה מורכב מ-10 שיבוטים של שרדונה - תשעה שיבוטים בורגונדיים ובחירת ויימר המורשת המהוללת—שיחד יוצרים את המורכבות בארומטיקה ופלבורים שאנו מחפשים לשרדונה המובחר בהרים שלנו.