צדפות צרובות ורוטב חמאת עשבי תיבול
, המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 218 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם מלח כשר, קורנית, יין וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צדפות צרובות עם רוטב חמאת עשבי תיבול ואורזו, צדפות צרובות עם רוטב טרגון-חמאה, ו צדפות צרובות ברוטב חמאת לימון (מתכונים דומים).
הוראות
הכן אורזו על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
ניקוז. חזור למחבת; מערבבים ב 1 כף פטרוזיליה, 1 כף עירית, שמן זית, ו 1/8 כפית מלח. תתחמם.
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים צדפות באופן שווה עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל; צדפות מעיל עם ספריי בישול.
הוסף צדפות למחבת; לבשל 3 דקות בכל צד או עד השחמה.
מערבבים יין, שאלוט, וחומץ בסיר; מביאים לרתיחה. מבשלים 5 דקות או עד הנוזל מפחית עד 1 כף. להפחית את החום לנמוך.
מוסיפים קוביות חמאה, 1 בכל פעם, מקציפים לאחר כל תוספת עד שהחמאה משולבת במלואה. מערבבים ב 1 כף פטרוזיליה, 1 כף עירית, 1 כפית טימין, 1/8 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל.
מגישים צדפות ברוטב ואורזו.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
צדפות ניתן לזווג עם שרדונה, Chenin Blanc, ו פינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. אתה יכול לנסות שרדונה a עד Z. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.