צדפות צרובות מחבת עם אגוזי מלך וגזרים מתובלים
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צדפות צרובות עם תירס מתובל וסוכוטש עגבניות, צדפות חרוכות מתובלות עם פנקייק תפוחי אדמה-אגס ושמפניה Beurre Blanc, ו צדפות שומשום צרוב וסטייק טריאקי עם סלט כרוב צרוב (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 7 מרכיבים בקערה קטנה.
שלב חצי תערובת מיץ תפוזים וצדפות בקערה גדולה, ערבוב מעיל; להפריש. הניחו בצד את תערובת מיץ התפוזים הנותרת.
מניחים סוכר במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני, ומבשלים עד הסוכר מתמוסס (לא לערבב).
מוסיפים אגוזי מלך, ערבוב עד מצופה, ולהסיר מחום.
מורחים אגוזי מלך בשכבה אחת על נייר שעווה, ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר עד יבש.
צדפות ניקוז, ולהשליך מרינדה. לחץ על עירית טחון על צד אחד של צדפות במרינדה.
מקום מחבת מצופה ספריי בישול מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מניחים צדפות, צ ' ייב צדדים למטה, במחבת; לבשל 2 דקות בכל צד.
הסר צדפות מהמחבת, ולהניח בצד.
מוסיפים את תערובת מיץ התפוזים הנותרת למחבת. מביאים לרתיחה, ומבשלים 2 דקות. החזר צדפות למחבת. מחלקים צדפות ורוטב באופן שווה בין 4 צלחות.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
שרדונה, שנין בלאן ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה חנה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.