צדפות צרובות מחבת עם רוטב תרד-פטריות
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, ומתכון טבעוני יש 118 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פטריות שיטאקה, שמן זית, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צדפות צרובות עם Fava שעועית מתכון Sauté, סטייק טונה צרוב במחבת עם רוטב תרד עגבניות, ו צדפות צרובות מחבת עם תרד ובייקון (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. צדפות ים העונה עם מלח ופלפל; מוסיפים למחבת. לצרוב במשך 1 דקה לכל צד או עד חום זהוב.
הסר צדפות; להפריש. באמצעות אותו מחבת על חום בינוני, בזהירות להוסיף 2 כפיות שמן זית שום טחון; לבשל במשך 1 דקה.
מוסיפים פטריות שיטאקה פרוסות, ומבשלים 1-2 דקות או עד פטריות לרכך ולשחרר את המיצים שלהם.
מוסיפים אורגנו ותימין, ומבשלים 1 דקה יותר או עד ריחני.
הוסף תרד ורמוט, ומבשל במשך 30 שניות או עד תרד רק מתחיל לנבול; להחזיר צדפות למחבת, ומבשל 3 דקות יותר.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסית יקב לגונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
![יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי]()
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
כרם חוות לגונה (Laguna Ranch Vineyard) השוכן בלב עמק הנהר הרוסי הוא ביתם של שרדונה ברמה עולמית ב-30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמגיע מהאוקיינוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות חדה לטעמי פירות בשלים. שרדונה, יקב חוות לגונה (Laguna Ranch Cherdoney) הוא יין מאוזן ומפנק להפליא. נפתח עם הערות של תפוח, אגס, חבושים ומנדרינה, ממוסגר על ידי נימים מתוקים של תבלין אסיה. מאוזן ועשיר, לשרדונה הזה יש שדרית אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.