צדפות צרובות עם ירקות קיץ ו Beurre Blanc נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 210 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, בצל, שמן זית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: צדפות ים צרובות ב Beurre Blanc עם ירקות האביב התינוק בצק עלים, צדפות צרובות עם עגבניות Beurre Blanc, ו צדפות צרובות עם שום Beurre Blanc.
הוראות
1
מניחים מחבת ג ' לי-רול בתנור. מחממים תנור ל 500 (להשאיר מחבת בתנור כפי שהוא מתחמם).
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מערבבים יין בצלצלים בסיר קטן; מביאים לרתיחה. מבשלים 6 דקות או עד התערובת מצטמצמת ל 2 כפות. מסננים דרך מסננת לתוך קערה; להשליך מוצקים. החזר תערובת למחבת. בהדרגה להוסיף חמאה, ערבוב עם מקצף עד חלקה emulsified. מערבבים בקליפה ו 1/8 כפית מלח; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
חותכים קישואים וצהוב סקווש במחצית לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
סקווש צהוב
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
4
חותכים כל חצי לרוחב ל 3 חתיכות; לחתוך כל חתיכת אורך לתוך 4 רצועות.
5
מערבבים קישואים, סקווש, פלפל, בצל, ו 1 כף שמן בקערה גדולה; לזרוק מעיל. מסדרים תערובת ירקות בזהירות על מחבת ג ' לי-רול מראש.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
סכין קילוף
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
בעוד ירקות מבשלים, מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום גבוה. צדפות טפיחה יבש עם מגבות נייר; מפזרים באופן שווה עם הנותרים 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
הוסף הנותרים 1 כף שמן למחבת; מערבולת מעיל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מוסיפים צדפות למחבת; מבשלים 1 1/2 דקות בכל צד או עד שצדפות צרובות ומידה רצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מגישים צדפות עם תערובת ירקות ורוטב; מקשטים עם עלי בזיליקום.
שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. אתה יכול לנסות שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.