קושיבינוני
מוכן ב27 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

צדפות צרובות עם לימון מתוק אפונה

צדפות צרובות עם לימון מתוק אפונה
צדפות צרובות עם לימון מתוק אפונה הוא ללא גלוטן, וטבעוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 143 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. אם יש לך שאלוט, אפונה, צדפות ים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 27 דקות. מתכונים דומים: צדפות צרובות עם למוני פארו וסלט ארוגולה, צדפות צרובות מחבת עם רוטב ארטישוק זית, ו צדפות צרובות עם עגבניות-שומר להתענג.

הוראות

1
מבשלים אפונה אנגלית במים רותחים עם 1 כפית מלח במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
לנקז ולשטוף עם מים קרים; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
שלב אפונה, 3 כפות שמן, קליפה, מיץ, פטרוזיליה, שאלוט. מערבבים 1/4 כפית מלח 1/4 כפית פלפל; לזרוק בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
4
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הוסף 1 1/2 כפיות שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מפזרים הנותרים 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור על צדפות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מוסיפים חצי צדפות למחבת; מבשלים 2 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness. חזור על ההליך עם הנותרים 1 1/2 כפיות שמן צדפות. מחלקים צדפות באופן שווה בין 6 צלחות; העליון כל מנה עם 2 1/2 כפות תערובת אפונה ו 1/4 כוס אפונה יורה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה יורהאפונה יורה
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מגישים עם טריזי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסית יקב לגונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
כרם חוות לגונה (Laguna Ranch Vineyard) השוכן בלב עמק הנהר הרוסי הוא ביתם של שרדונה ברמה עולמית ב-30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמגיע מהאוקיינוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות חדה לטעמי פירות בשלים. שרדונה, יקב חוות לגונה (Laguna Ranch Cherdoney) הוא יין מאוזן ומפנק להפליא. נפתח עם הערות של תפוח, אגס, חבושים ומנדרינה, ממוסגר על ידי נימים מתוקים של תבלין אסיה. מאוזן ועשיר, לשרדונה הזה יש שדרית אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.