צדפות צרובות עם לינגוויני טרי וגבינת רומנו
מנה אחת מכילה 355 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך פלפל, בזיליקום, צדפות ים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צדפות צרובות במחבת על לינגוויני ברוטב עגבניות שמנת, צדפות צרובות במחבת על לינגוויני ברוטב עגבניות שמנת, ו צדפות צרובות עם פסטו נענע טרי (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מסננים פסטה במסננת מעל קערה, בהזמנת 2 כפות מי פסטה.
שלב פסטה, שמורות 2 כפות מים פסטה, 1/4 כוס גבינה, 1 כף שמן, בזיליקום קצוץ, ופלפל בקערה גדולה; לזרוק היטב.
חום שנותר 1 כף שמן במחבת ברזל יצוק גדול מעל חום גבוה.
מפזרים מלח באופן שווה על צדפות; מוסיפים צדפות למחבת. מבשלים 1 דקה בכל צד או עד הזהב.
מניחים תערובת 1 כוס פסטה על כל אחד 4 צלחות; העליון כל מנה עם כ 3 צדפות ו 1 1/2 כפיות שנותרו גבינה.