קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

צדפות צרובות עם שומר מוקפץ, כתום ובצל אדום

צדפות צרובות עם שומר מוקפץ, כתום ובצל אדום
צדפות צרובות עם שומר מוקפץ, כתום, ובצל אדום נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 110 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא צדפות ים, חמאה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. נסו צדפות צרובות עם מלפפונים מוקפצים, צדפות צרובות עם שומר וסלט אשכוליות, ו צדפות צרובות עם עגבניות-שומר להתענג (מתכונים דומים).

הוראות

1
צדפות מתייבשות עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
2
מפזרים צדפות עם 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
3
מחממים 1 1/2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים צדפות; מבשלים 3 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
5
הסר צדפות מהמחבת; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים מיץ תפוזים למחבת; מבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים חמאה, ערבוב להמסה.
מרכיבים שתצטרך
8
חום שנותר 1 1/2 כפיות שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים פרוסות שומר ובצל; מטוגנים 3 דקות. מערבבים בבריכות שומר, נשאר 1/4 כפית מלח, נשאר 1/8 כפית פלפל, ופרוסות תפוז.
מרכיבים שתצטרך
10
מגישים באופן מיידי.
11
מגישים עם: לחם מחיטה מלאה עם רוטב טבילה-מנטה
מרכיבים שתצטרך
12
מרכיב בחירה
13
צדפות ים גדולות נהדרות עבור מקור חלבון מהיר וממלא בכל לילה בשבוע. הם יכולים להיות צרוב או מרוסק ולאחר מכן הוסיף סלטים ופסטות או מוגש סולו כמנה ראשונה. הטעם המתון שלהם ערעור אוניברסלי לגרום להם מארח טוב עבור טעמים מורכבים.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

צדפות ניתן לזווג עם שרדונה, Chenin Blanc, ו פינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. אתה יכול לנסות Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו