המתכון צרוב צדפות עם תרד הודי מוכן תוך כ 30 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן ו pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל הודי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 237 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. אם יש לכם זרעי כמון, צדפות, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: צדפות צרובות מחבת עם תרד ובייקון, צדפות צרובות מחבת עם רוטב תרד-פטריות, ו צדפות צרובות מעל תרד נבול # WeekdaySupper.
הוראות
1
חום 2 כפות של שמן קנולה בסיר בינוני על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים זרעי כמון ומערבבים כל הזמן עם כף עץ עד שהם מתחילים לשנות צבע, על 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
3
מוסיפים בצל אדום, זנגביל, שום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד בצל מתחיל חום, כ 7 דקות. מערבבים את קאיין, 2 כפיות garam masala, כורכום, ומלח, ומבשלים עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלה
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
כורכום
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מוסיפים קומץ עלי תרד ומערבבים עד נבול וירוק בהיר. המשך להוסיף קומץ בכל פעם עד כל התרד נוספה. להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים עד תרד משחרר הנוזל שלה כדי ליצור רוטב, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
5
בינתיים, יבש את הצדפות על מגבות נייר ועונה שני הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
6
חום שנותר שתי כפות שמן במחבת לא מקל גדול מעל חום בינוני גבוה. כאשר מנצנץ, מוסיפים את הצדפות ומבשלים עד חום זהוב על הקרקעית, כשלוש דקות. הפוך כל ומבשלים עד חום בצד השני, על 2 דקות. כאשר נעשה, להגדיר צדפות בצד על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
כבה את החום עבור התרד, ומערבבים את כפית הנותרים של garam masala ולאחר מכן שמנת כבדה. מחלקים תערובת תרד בין ארבע צלחות. למעלה כל אחד עם 3 צדפות.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלה
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.