המתכון צרוב צדפות עם תרד הודי מוכן תוך כ 30 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן ו pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל הודי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 237 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. אם יש לכם זרעי כמון, צדפות, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: צדפות צרובות מחבת עם תרד ובייקון, צדפות צרובות מחבת עם רוטב תרד-פטריות, ו צדפות צרובות מעל תרד נבול # WeekdaySupper.
הוראות
1
חום 2 כפות של שמן קנולה בסיר בינוני על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים זרעי כמון ומערבבים כל הזמן עם כף עץ עד שהם מתחילים לשנות צבע, על 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
מוסיפים בצל אדום, זנגביל, שום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד בצל מתחיל חום, כ 7 דקות. מערבבים את קאיין, 2 כפיות garam masala, כורכום, ומלח, ומבשלים עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלה
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
כורכום
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
(או או רגיל)
4
מוסיפים קומץ עלי תרד ומערבבים עד נבול וירוק בהיר. המשך להוסיף קומץ בכל פעם עד כל התרד נוספה. להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים עד תרד משחרר הנוזל שלה כדי ליצור רוטב, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
עצם הודו וצוואר הודו
5
בינתיים, יבש את הצדפות על מגבות נייר ועונה שני הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
6
חום שנותר שתי כפות שמן במחבת לא מקל גדול מעל חום בינוני גבוה. כאשר מנצנץ, מוסיפים את הצדפות ומבשלים עד חום זהוב על הקרקעית, כשלוש דקות. הפוך כל ומבשלים עד חום בצד השני, על 2 דקות. כאשר נעשה, להגדיר צדפות בצד על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
כבה את החום עבור התרד, ומערבבים את כפית הנותרים של garam masala ולאחר מכן שמנת כבדה. מחלקים תערובת תרד בין ארבע צלחות. למעלה כל אחד עם 3 צדפות.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלה
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.