קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

צדפות שמנת עם פסטה שיער מלאך

צדפות שמנת עם פסטה שיער מלאך
זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 80%. מתכונים דומים: צדפות שמנת עם פסטה שיער מלאך, צדפות מוקפצות עם פסטת שיער מלאך, ו פסטה שיער מלאך עם צדפות וארוגולה.

הוראות

1
לבשל פסטה לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
2
ניקוז; מקום בקערה גדולה הגשה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בינתיים, שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים צדפות, עגבניות ושום; מפזרים מלח ופלפל. לבשל על 2 דקות או רק עד פני השטח של צדפות הופך אטום, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®שום גויה®
5
מערבבים בקרם ואורגנו. מביאים רק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
6
להוסיף פסטה חמה בקערה; לזרוק בעדינות לערבב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מפזרים גבינה. אם תרצה, מקשטים כל מנה עם sprig של אורגנו טרי.
מרכיבים שתצטרך
אורגנו טריאורגנו טרי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה אחוזת רושיולי. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 42 דולר.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.