צ'או-דה תיבת צדפה דגים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 50 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 562 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, פלפל טחון, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו דג צלוי בסגנון צריף צדפות, המבורגרים Bluegrass עם צ'או תירס קלוי מתוק-צ' או ומרח חזיר כפרי, ו איך לבשל יאקי-צ'או, הכלאה בין יאקיסובן וצ' או מיין (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את החמאה בסיר מרק גדול על חום בינוני, מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב, עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טורטיות קמח טריות, להגשה
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוסיפים את תפוחי האדמה, המלח והפלפל ומספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, מנמיכים את החום, ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
הוסף את הבקלה ומספיק מים כדי לכסות. מבשלים במשך 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
4
תן למרק להתקרר. מערבבים את חצי וחצי חלב (מוסיפים יותר חלב במידת הצורך). לקרר את המרק, מכוסה, לילה.
מרכיבים שתצטרך
צ אודר
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
5
כאשר מוכן להגיש, לחמם את המרק בדוד כפול או תנור איטי, ערבוב רק מדי פעם-אתה לא רוצה לשבור את הבקלה יותר מדי.
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספרטו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.