קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

צוואר צבי מטוגן ביין

צוואר צבי מטוגן ביין
צוואר צבי מטוגן ביין יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון משרת 6 . מנה אחת מכילה 270 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. מתכון זה מ רציני אוכל יש 17 אוהדים. גשו לסופר וקנו קורנית, מלח כשר ופלפל, רוזמרין וספריג, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו יין אדום בשר צבי מטוגן על ריזוטו דלעת, בשר צבי ברוטב חמוציות-יין, ו בשר צבי טנדרלוין עם אוכמניות-יין אדום הפחתת (מתכונים דומים).

הוראות

1
שעה לפני הבישול, להסיר את הצוואר מהמקרר.
2
יוצקים 2 כוס מים רותחים על הפטריות בקשת קטנה, ולהשאיר אותם להשרות. מחממים התנור ל 300 F.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
ללטף את הצוואר יבש מתבלים עם מלח ופלפל. בתנור הולנדי או תבשיל flameproof גדול, לחמם 2 כפות של השמן על חום גבוה בינוני. חום את הצוואר מכל הצדדים, כולל העצם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
4
להעביר את הבשר לצלחת ולהשליך כל שומן מן הסיר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיף את הבייקון או pancetta ואת הנותרים 1 כף שמן לסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך 2 דקות. להגדיל את החום, להוסיף את הבצל, גזר, סלרי, ומבשלים עד הבצלים מתחילים לרכך, על 5 דקות, גירוד התחתון של הסיר לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
הרם את הפטריות מן הנוזל השריית ולהוסיף אותם לסיר, יחד עם שום ועשבי תיבול. מסננים את נוזל הפטרייה דרך מסננת בסדר, זורק כל חול או רשת, ואת הנוזל לסיר, עם מקל קינמון וגרידת לימון. מביאים לרתיחה, deglazing הסיר על ידי גירוד חתיכות השחמה מלמטה.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®שום גויה®
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
שים את הצוואר בסיר.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
יוצקים כל מיצי בשר, מוסיפים את היין, ומביאים לרתיחה. מכסים בחתיכת נייר קלף לחה ולאחר מכן את המכסה, ו braise בתנור במשך 3 עד 3.5 שעות. הבשר צריך להיות רך מאוד ולהרים בקלות מן העצם.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מעבירים את הצוואר למגש ומכסים בניילון נצמד כדי למנוע התייבשות. השליכו את עשבי תיבול, מקל קינמון, גרידה ולתת לרוטב להתקרר מעט, ולאחר מכן מחית אותו עם בלנדר טבילה או מעבד מזון. מביאים את הרוטב לרתיחה, לרתוח את הקצף, ומרתיחים קשה במשך 10 עד 12 דקות כדי להפחית אותו 4 כוסות. לקרר את הבשר והרוטב בנפרד, ואז לקרר בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
10
למחרת, להסיר כל שומן מן הרוטב. מחממים התנור ל 300 F.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
מניחים את הצוואר בחזרה לסיר עם הרוטב ומניחים לתנור. תלוי בך כמו לשרת את הבשר שלך, או לשרת בסיר, לתת לאורח שלך לקחת את בשר הצוואר מעל העצם, או debone לפני להביא את הצוואר לשולחן.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת